Kris ja Bruce Jenner jättivät avioerohakemuksensa viime vuoden lopulla. Pariskunta kuvattuna vuonna 2009. Kuva: Reuters
Kris ja Bruce Jenner jättivät avioerohakemuksensa viime vuoden lopulla. Pariskunta kuvattuna vuonna 2009. Kuva: Reuters

Tosi-tv-tähti Bruce Jenner ei toistaiseksi ole kommentoinut huhuja, mutta Kim Kardashianin mukaan hänen isäpuolensa on onnellisempi kuin koskaan.

Amerikan kuuluisimman tosi-tv-perheen ympärillä kohistaan jatkuvasti. Viime aikoina perheen julkisuutta ovat hallinneet huhut kymmenottelun olympiavoittajan Bruce Jennerin, 65, sukupuolenkorjausleikkauksesta. Miehen pitkät hiukset, pinkiksi lakatut kynnet ja pulleammat huulet ovat lietsoneet otsikoita, jotka ovat osa klaanin perhebisnestä.

Yleisurheilusankari, vuoden 1976 kesäolympialaisten kultamitalisti, tunnetaan nykyään paremmin peppujulkkis Kim Kardashianin isäpuolena ja supermalli Kendall Jennerin isänä. Perheen elämää on jo seitsemän vuotta seurattu heidän nimikkosarjassaan.

People-lehden haastatteleman lähteen mukaan perhe hyväksyy sen, että Bruce haluaa korjata sukupuoltaan – jopa ex-vaimo Kris on tukena. Pariskunta jätti erohakemuksensa viime vuoden lopulla, mutta he olivat muuttaneet erilleen jo vuotta aiemmin. RadarOnlinen mukaan perusteluna erolle olivat ”sovittamattomat eroavaisuudet”. Lähde kuitenkin kertoo, että muutos tuli yllätyksenä etenkin lapsille.

Brucella on kuusi lasta kolmesta avioliitosta. Tunnetuimmat ovat nuorimmat tyttäret Kendall, 19, ja Kylie, 17, liitosta Krisin kanssa. Lisäksi hän on isäpuoli Krisin neljälle lapselle: Kourtneylle, 35, Kimille, 34, Khloelle, 30, ja Robille, 27.

Hiljattain tytärpuoli Kim Kardashian West vihjasi muutoksesta haastattelussa.

– Kaikki joutuvat käymään asioita läpi elämässään, ja luulen, että Bruce jakaa tarinansa ja sen, mitä hän käy läpi, kunhan aika on oikea, Kim kertoi ET:n haastattelussa ja lisäsi, että isäpuoli vaikuttaa tällä hetkellä onnellisemmalta kuin koskaan.

Kaksi viikkoa sitten Kim jakoi Instagramissaan hyväntuulisen kuvan, jossa Brucea ympäröivät hänen tyttärensä ja tytärpuolensa. Kuvatekstinä luki ”family first” eli perhe on tärkein, joka on tosi-tv-perheen motto.

Family First

Una foto publicada por Kim Kardashian West (@kimkardashian) el

Lue myös:

Kim Kardashian – tyrkky vai nerokas bisnesnainen?

Sukupuolensa korjannut kuulantyöntäjä Vera Räsänen arvostelijoilleen: ”En koskaan ollut täysiverinen mies"

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!