Kiira Korven kanssa seurusteleva Arthur Borges joutui heti ensitreffeillä kiusalliseen tilanteeseen.

Taitoluistelu-uransa lopettanut Kiira Korpi ja mittatilausmestarina työskentelevä Arthur Borges tapasivat kuusi vuotta sitten. Arthur kertoo Supertähdet-ohjelman nettivideolla siitä, miten parin suhde alkoi. Ohjelman tämän päivän jaksossa vietetään Kiiran päivää.

Arthur kertoo videolla, että hänen paras kaverinsa Joonas Wörlin seurusteli tapaamisen aikaan laulaja Anna Abreun kanssa. Sinkkuna silloin elellyt Arthur tapasi pariskunnan päivällisellä.

– Me puhuttiin ihan niitä näitä Annan kanssa ja mä kysyin Annalta, että mitäs sä oot tekemässä huomenna. Anna sanoi, että sillä on keikka jäähallilla. Hän laulaa ja Kiira Korpi luistelee.

”Anna Abreu meni suoraan sanomaan Kiiralle, että hei, mulla on sulle sun elämäsi mies.”

Arthur muistelee, että hän ja Joonas ehdottivat puoliksi vitsillä Annalle, että tämä kysyisi Kiiraa treffeille Arthurin kanssa.

– Annahan on tämmönen ekstrovertti tyyppi. Se ei ollut koskaan tavannut Kiiraa ja sit kun se seuraavana päivänä tapasi Kiiran ekaa kertaa, se meni suoraan sanomaan Kiiralle, että hei, mulla on sulle sun elämäsi mies.

Kiira oli Arthurin mukaan pyöritellyt hieman päätään, mutta Anna oli näyttänyt kuvia ja antanut miehen puhelinnumeron.

Parin viikon kuluttua Kiira lisäsikin Arthurin Facebook-kaverikseen. Jutellessa selvisi, että Kiira oli tulossa Arthurin asuinmaahan Italiaan taitoluistelun MM-kilpailuihin.

Parin tapaaminen Torinossa ei kuitenkaan mennyt kuin sadussa. Katso oheiselta videolta Arthurin kertomus hieman kiusallisistakin hetkistä!

 

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.