Voi, mitä oikein teit, Leo! Ehkä. Kuva: Reuters
Voi, mitä oikein teit, Leo! Ehkä. Kuva: Reuters

Tämä juoru herättää ristiriitaisia tuntemuksia.

Nyt on maailmankirjat sekaisin. Hulivilinäyttelijä Leonardo DiCaprion, 40, kerrotaan menneen kihloihin mallityttöystävänsä Kelly Rohrbachin kanssa.

Suosikkinäyttelijän poikamiesvuodet näyttivät vielä hetki sitten jatkuvan, kun mallityttöystävät tulivat ja menivät, mutta sisäpiirilähde paljastaa OK!-lehdelle, että neljä kuukautta yhdessä ollut pari olisi siirtynyt suhteessaan uudelle sivulle. Lehden mukaan Leo esitti ratkaisevan kysymyksen 25-vuotiaalle Kellylle illallisella italialaisessa ravintolassa New Yorkissa.

– Se ei ollut suunniteltua. Se vain tapahtui. He nauttivat pullon punaviiniä ja olivat syventyneitä keskusteluun kuten tavallista, lehdelle kerrotaan.

Jotta maailman sinkkunaiset eivät tyystin menettäisi toivoaan, todettakoon, että kyseessä on juorulehti ja sen "sisäpiirilähde". Tosin pitäisikö jotakin päätellä siitä, että tovi sitten Leo ajeli pois rehottavan kesäpartansa? Kosintaa vartenko?

Kellyn Instagram-tilillä ei vielä ole vilahdellut kihlasormuksia. Vaikka pari on kuvattu viime kuukausina usein yhdessä, he ovat pitäneet matalaa profiilia.

 

my spirit state ❤️ coincidence i shot my @si_swimsuit shoot in big sur...I think not ?#California

Kuva, jonka ??? (@kellyrohrbach) julkaisi

Redbook-sivusto siteeraa OK!:ta, jonka jutun mukaan Georgetownin yliopistosta valmistunut, mallinakin työskentelevä Kelly on "uskomattoman fiksu".

– Heille on yhteistä intohimo taistella yhteiskunnan ongelmia kuten ilmaston lämpenemistä ja köyhyyttä vastaan. Heillä on yhteys älyllisellä tasolla, mikä on uutta Leonardolle. Kelly on muutakin kuin nätit kasvot.

Olisiko Leo siis viimein löytänyt sen oikean ja asettumassa aloilleen? Hienoa hänelle, vaikkakin meille muille vähän haikeaa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Sinisukkainen

Perhe auttaa Maaret Kalliota jaksamaan: ”Jos en itse voi hyvin, en voisi auttaa ketään”

Minusta Maaret Kalliolla on viisautta ja kohtuudentajua, joita mikään koulutus ei pysty opettamaan. Antaa kuitenkin virallista taustatukea. Omaan myös pitkän parisuhteen ja kivat aikuiset lapset, hauskasti monisärmäiset lapsenlapset. Omaa ymmärtämystä siinä tarvitaan ja toisten kuuntelemisen halua/kykyä, mutta sitä voi opetella. Loppujen lopuksi kyse on sittenkin kenties vain hyvästä tuurista; jotakin on naksahtanut paikoilleen. Huonoja aikoja on ollut meilläkin, mutta niistä on päästä yli ja...
Lue kommentti