Samuli Vauramon tähdittämä Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuva kuvattiin Turussa, joka on miehelle entuudestaan tuttu kaupunki. ”Tyttö sinä olet tähti ja Käsky-elokuvat on kuvattu osittain siellä.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Samuli Vauramon tähdittämä Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuva kuvattiin Turussa, joka on miehelle entuudestaan tuttu kaupunki. ”Tyttö sinä olet tähti ja Käsky-elokuvat on kuvattu osittain siellä.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Näyttelijä viettää matkalaukkuelämää sekä suhaa Los Angelesin ja Suomen väliä.

Yhdysvalloissa uraa luova Samuli Vauramo reissaa ahkerasti Suomen ja Los Angelesin väliä. Hän on elänyt matkalaukkuelämää vuodesta 2011.

– Tulin maanantaina ja olen Suomessa ainakin joulukuulle. Olen iloinen, että töitä riittää, hän kertoi saapuessaan torstaina Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvan ensi-iltaan Helsingissä.

Vauramo nähdään myös Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntemattomassa sotilaassa luutnantti Lammion roolissa. Suurtuotanto saa ensi-iltansa lokakuussa 2017.

– Juoksin Tuntemattoman ja Laurin kuvauksissa vuorotellen. Tämä oli kepeää vastapainoa raskaalle sotaelokuvalle. Oli mukavaa työskennellä mahtavien nuorten kanssa, he kuitenkin ovat tämän tarinan keskiössä, Samuli sanoi.

Näyttelijä paljasti huhtikuussa Instagramissa kihlanneensa tyttöystävänsä komealla timanttisormuksella. Hän julkaisi silloin romanttisen kuvan Malibun Zuma Beachin hiekkarannalta.

– Tapahtumarikas viikonloppu, hän kirjoitti kuvan yhteyteen.

 

It was an eventful weekend 😎 #mandown

Henkilön Samuli Vauramo (@samuelvauramo) jakama julkaisu

Yksityisyyttään varjeleva Samuli ei ole puhunut naisystävästään julkisuudessa, mutta hän paljasti Me Naisille, ettei avovaimo ole suomalainen ja että yhteistä taivalta on takana jo useampi vuosi.

Torstaina Samuli otti vastaan onnittelut kihlauksesta, muttei tapansa mukaan kommentoinut asiaa kummemmin.

”Katsomme rauhassa, missä vaiheessa esittelen hänet.”

– Puolisoni ei ole samalla alalla eikä julkisuuden henkilö, joten katsomme rauhassa, missä vaiheessa esittelen hänet. Jossain vaiheessa kuitenkin.

 

Olli Lindholm kertoo elämäkerrassaan, että isä katosi hänen elämästään kokonaan 80-luvun puolivälissä. – Ihan hyvä, että lähti, Olli sanoo.

Yö-muusikko Olli Lindholm, 53, kertoo vaikeasta isäsuhteestaan tuoreessa elämäkerrassaan Olli – Yhden miehen varietee (Docendo).

– Olen siitä erikoinen lapsi, että mulla on kantapäässä jännä viilto. Se kertoo, että isyystesti on tehty. Isä ei halunnut tunnustaa, että olen sen lapsi, Olli kertoo Arno Kotron kirjoittamassa kirjassa.

”Ihan hyvä, että lähti.”

Ainoana lapsena Olli eli käytännössä kahden äitinsä kanssa, sillä isä oli paljon pois kotoa töiden takia. 80-luvun puolivälissä isä katosi Ollin elämästä kokonaan.

– Ihan hyvä, että lähti, Olli toteaa kirjassa. 

Ollin mukaan hänen isänsä oli ”ihan siedettävä silloin, kun joi, muuten ei”. Hän muistelee kirjassa erästä joulua, jolloin isällä ja pojalla tuli riita.

– Muistojen äärellä saa toisaalta aina miettiä, mikä on totta ja mikä ei – mikä on jälkeenpäin lisättyä. Muisti on petollinen kapistus. Itse
muistan, että joskus murrosikäisenä tulee isän kanssa riita joulutähden asennosta tai jostain, haen kirveen ja yritän lyödä sillä isää, Olli kertoo kirjassa.

Ollin mukaan hänen äitinsä ei muista kyseistä välikohtausta.

– Mutta oikeastaanhan se on toisarvoista, oliko mukana kirves vai ei. Ilmapiiri oli joka tapauksessa tuo.

Ei tiedä, minne haudattu

Olli on aikaisemminkin puhunut vaikeasta isäsuhteestaan. Viime vuonna hän kertoi Vain elämää -ohjelmassa, ettei tiedä, minne isä on haudattu.

– Mä olin hänen ainoa läheinen, ja mulle tuli 1998 syksyllä soitto Satakunnan keskussairaalasta, että isänne on aivokuollut. Menin hänen luo, sanoin isälle, että kaikki on ok, että kyllä mä sua ymmärrän, että näin on käynyt. Sitten ne otti piuhat irti. Mä en edes tiedä, minne hänet on haudattu. Hän testamenttasi ruumiinsa ja hänet polttohaudattiin, Olli kertoi ohjelmassa.

Tuolloin Olli kertoi myös pelänneensä isäänsä aina.

– Sitä aina odotti kädet ristissä, että voi kun isä olisi kännissä, niin se olisi mukavampi. Meillä oli todella huonot välit, ja pelkäsin häntä helvetisti.

Arno Kotro, Olli Lindholm: Olli – Yhden miehen varietee on juuri ilmestynyt.

 

”Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta”, laulaja Tomi Metsäketo kirjoittaa Facebookissa.

Laulaja Tomi Metsäketo on julkaissut Facebookissa pitkän kirjoituksen, johon sisältyy myös anteeksipyyntö.

Metsäkedon kirjoitus koskee tuoreen Seiska-lehden uutista, jossa viisi naista kertoo laulajan käyttäytyneen heitä kohtaan sopimattomalla tavalla. Yksi naisista esiintyy jutussa koko nimellään, yksi etunimellään ja kolme nimettömänä. Jutussa haastateltu tarjoilija muun muassa kertoo tapauksesta, jossa hotellin tarjoilijat joutuivat huomauttamaan Metsäkedolle, ettei työntekijöihin saa koskea.

Metsäketo haluaa kertoa asiasta oman näkemyksensä Facebookissa. 

– Julkisuuden henkilönä olen tottunut, että meistä kirjoitetaan monenlaista ja sen kyllä kestän, myös ne negatiiviset, mutta raja menee, kun aletaan syyttää rikolliseksi tai asioista, joita ei ole tapahtunutkaan, Metsäketo puolustautuu Facebookissa.

– On ikävää, että nykyään raja varsinkin somessa levittää pahaa tietoa ihmisistä on surullisen alhainen. Ajatusmaailmat eivät vain kaikkien kanssa kohtaa ja nyt näiden kyseisten someryhmien ihmisten kanssa ei ole kohdannut. Olen omasta puolestani todella pahoillani tästä kaikesta, anteeksi, hän kirjoittaa.

Tekstistä ei käy selkeästi ilmi, mistä Metsäketo on pahoillaan. Hän kirjoittaa myös, että keskusteluryhmästä ja kirjoittajista on tehty rikosilmoitus.

Metsäketo nähdään parhaillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa, jota esitetään MTV3:lla.

Totaalinen epäonnistuminen

Naiset syyttävät Tomi Metsäketoa Seiskassa asiattomasta käytöksestä, laulaja pyytää anteeksi Facebookissa – mutta mitä?

Jos ja kun tunteen pakonomaisen tarpeen alkaa tekemään kriisiviestintää somessa, niin pitää olla valmis myös kritiikkiin eikä pönkitää omaa egoaan kertomalla tv-nauhoituksista ja rikosilmoituksilla uhkaamisesta. "Ylläpitäjän" toimesta tehtyjen kommenttien poistaminen ei auta lainkaan asiaa.
Lue kommentti