Kelly Osbourne. Kuva: Reuters
Kelly Osbourne. Kuva: Reuters

Sinkkuelämästä nauttiva Kelly Osbourne yllätti uudella tatuoinnilla poistettuaan ensin vanhoja.

Black Sabbath -laulaja Ozzy Osbournen ja Sharon Osbournen tytär Kelly Osbourne, 29, esitteli Instagram-tilillään uutta päähänsä ottamaa tatuointia, violettia Stories...-tekstiä. Kuvansa yhteyteen Kelly kirjoitti pahoittelut vanhemmilleen: "Anteeksi äiti ja isä, mutta minä rakastan tätä."

Keväällä Kelly kävi poistattamassa käsiensä tatuointeja. Jo aiemmin hän on kertonut katuvansa osaa tatuoinneistaan ja pitävänsä niitä virheinä.

Tammikuussa 2014 Kelly erosi muutaman vuoden avoliiton jälkeen miehestään Matthew Mosshartista. Eron jälkeen hänet on yhdistetty jo ammattilaisskeittaaja Braydon Szafranskiin ja Quincy Combsiin, jonka isäpuoli on paremmin Puff Daddy -nimellä tunnettu musiikkimoguli Sean Combs.

Lue myös:

Kelly Osbourne syö kanelia makeanhimoon

"Hinguin tatuointia seiskaluokalta saakka"

Tatuoinnit kertovat eletystä elämästä

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.