Kehonrakentaja ja personal trainer Jari "Bull" Mentulan mielestä raha helpottaa montaa asiaa, vaikkei olekaan kaikki kaikessa.

Kehonrakentaja ja personal trainer Jari "Bull" Mentula, 38, tienasi tuoreiden verotietojen mukaan viime vuonna 374 000 euroa. Hän kertoi Radio Rockin haastattelussa, että viime vuoden tulot ovat tulosta vuosien työstä. Jari pyörittää treeni- ja laihdutusvalmennusta tarjoavaa Fitfarm-yritystä Jutta Gustafsbergin kanssa.

– Olen aloittanut tämän homman 90-luvun lopulla, ja nyt viimeiset kolme vuotta on päästy nousujohteisesti eteenpäin. Ei siitä hirveästi kerry, jos jaetaan tämä (summa) 20 vuodelle.

Jari ja Jutta ovat pyörittäneet yritystä viisi vuotta. Yritys on kivunnut neljässä vuodessa Suomen kovimpien kasvuyritysten joukkoon, ja sen liikevaihto on noussut 280 000 eurosta lähes kolmeen miljoonaan euroon. Jari myöntää olevansa ylpeä kaksikon saavutuksista.

– Hieno tilanne, että tämä tuntuu myös taloudellisesti. Raha ei merkkaa kaikkea, mutta helpottaa helvetin montaa asiaa.

Jutta Gustafsberg kertoi tuoreessa Me Naisten haastattelussa, että suhtautuu menestykseen nöyrästi, koska on epäonnistunut ja aloittanut kaiken nollasta niin monta kertaa. Ennen fitnessyritystä hän ehti testata maitobisnestä, kahviyrittäjyyttä sekä elantoa vaateketjun pienosakkaana.

– Yrittäjyyden alkuvuosina tuli vauhtisokeus. Paukuttelin liikaa henkseleitäni ja elin yli varojeni. Se hiukan kaduttaa näin jälkikäteen, Jutta kertoi haastattelussa.  Lue lisää täältä.

Lue myös:

Tämän verran bisnesnainen Anne Berner kuluttuu viikossa

Näin valtiovarainministeri Antti Rinne käyttää omia rahoja: viikossa meni neljä tonnia

Suomen tunnetuin aikuisviihdetähti: Tämä on totuus jättiperinnöstäni