Rachael Taylor, kuva Shutterstock.
Rachael Taylor, kuva Shutterstock.

Sarjanäyttelijä Rachael Taylor kertoi väkivaltaisen tarinansa australialaisessa naistenlehdessä.

Suomessa MTV3:lla nähtävän 666 Park Avenue -kauhusarjan australialainen tähti Rachael Taylor, 29, kertoi Women's Weekly -lehdelle avoimesti väkivaltaisesta menneisyydestään.

– Australiassa yksi nainen viikossa menehtyy puolisonsa toimesta. Kukaan ei usko päätyvänsä tähän tilastoon – niin en minäkään. Muistan katsoneeni perheväkivaltaa käsittelevän julisteteen veristä ja ruhjottua naista sairaalan päivystyksessä. En samastunut häneen, vaikka olin olin itse samassa tilassa, hän kertoo.

Rachael oli 3,5 vuotta hiljaa ennen kuin päätti puhua menneisyydessään kohtaamasta väkivallasta. Lehdessä hän kertoo tarinansa omin sanoin.

Rachael on mukana australialaisessa naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisessa työssä, joka muistuttaa suomalaisen Naisten Linjan Jaa salaisuus -kampanjaa. Jaa salaisuus -projektin tositarinoihin perustuva näyttely avautui 25. helmikuuta 2014. Lisää tietoa täältä.

Rachael Taylor on näytellyt 666 Park Avenuen lisäksi Greyn anatomiassa, ensimmäisessä Transformers-elokuvassa ja 2000-luvun alun sarjassa Headland.

Lue myös:

Tällainen käytös kertoo parisuhdeväkivallan mahdollisuudesta

Ex-miehensä vainoama: "En ajatellut, että turvakoti olisi hyvin toimeentulevan naisen paikka"

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.