Rachael Taylor, kuva Shutterstock.
Rachael Taylor, kuva Shutterstock.

Sarjanäyttelijä Rachael Taylor kertoi väkivaltaisen tarinansa australialaisessa naistenlehdessä.

Suomessa MTV3:lla nähtävän 666 Park Avenue -kauhusarjan australialainen tähti Rachael Taylor, 29, kertoi Women's Weekly -lehdelle avoimesti väkivaltaisesta menneisyydestään.

– Australiassa yksi nainen viikossa menehtyy puolisonsa toimesta. Kukaan ei usko päätyvänsä tähän tilastoon – niin en minäkään. Muistan katsoneeni perheväkivaltaa käsittelevän julisteteen veristä ja ruhjottua naista sairaalan päivystyksessä. En samastunut häneen, vaikka olin olin itse samassa tilassa, hän kertoo.

Rachael oli 3,5 vuotta hiljaa ennen kuin päätti puhua menneisyydessään kohtaamasta väkivallasta. Lehdessä hän kertoo tarinansa omin sanoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rachael on mukana australialaisessa naisiin kohdistuvan väkivallan vastaisessa työssä, joka muistuttaa suomalaisen Naisten Linjan Jaa salaisuus -kampanjaa. Jaa salaisuus -projektin tositarinoihin perustuva näyttely avautui 25. helmikuuta 2014. Lisää tietoa täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rachael Taylor on näytellyt 666 Park Avenuen lisäksi Greyn anatomiassa, ensimmäisessä Transformers-elokuvassa ja 2000-luvun alun sarjassa Headland.

Lue myös:

Tällainen käytös kertoo parisuhdeväkivallan mahdollisuudesta

Ex-miehensä vainoama: "En ajatellut, että turvakoti olisi hyvin toimeentulevan naisen paikka"

Sisältö jatkuu mainoksen alla