Katy Perry ja John Mayer ovat taas yhdessä. Kuva: Reuters
Katy Perry ja John Mayer ovat taas yhdessä. Kuva: Reuters

Page Six -lehden mukaan pariskunta oli vuoden erossa ja palasi yhteen.

Seurustelu, huijauskihlat, ero, takaisin yhteen! Tällainen on poptähti Katy Perryn, 30, ja hänen entisen ja ilmeisesti myös nykyisen rakkaansa, muusikko John Mayerin, 37, tarina.

Pariskunta erosi viime vuoden helmikuussa, mutta on palannut nyt yhteen, Page Six kertoo. Lehden mukaan riittävä todiste yhteenpaluulle on se, että parivaljakko marssi yhteen New Yorkin suosituimmista ravintoloista käsi kädessä ja kaulaili näkyvästi koko illan ajan. ”Aivan kuin he olisivat halunneet tällä kertoa, että olemme taas yhdessä”, parin ravintolassa bongannut pohtii.John Mayer. Kuva: Reuters

Pari alkoi seurustella ensimmäisen kerran vuonna 2012, kun Katy oli eronnut ensimmäisestä aviomiehestään Russell Brandista. Vähän ennen vuoden 2014 eroaan he kiusoittelivat mediaa näyttäytymällä julkisissa paikoissa kihlasormuksissa.

Eron syyksi on veikattu muun muassa sitä, ettei John pystynyt olemaan uskollinen Katylle. Katy kuvaili myöhemmin Cosmopolitanin haastattelussa suhteen olleen ”paska juttu, joka auttoi häntä saamaan otteen elämästään”.

Katy Perry esiintyy 18. maaliskuuta Helsingissä Hartwall Arenalla.

Lue myös:

Kihlat vai jekku – huijaako Katy Perry taas mediaa?

Viiniä ja vihanneksia – näin Katy Perry syö keikoillaan