Näyttelijä Kristen Bell teki kivan yllätyksen vakavasti sairaalle pikkupotilaalle. Kuva: Reuters
Näyttelijä Kristen Bell teki kivan yllätyksen vakavasti sairaalle pikkupotilaalle. Kuva: Reuters

Pieni potilas Avery Huffman yllättyi aurinkoisesti, kun kuuli henkilökohtaisen tsemppiviestin Frozen-elokuvan tähdeltä Kristen Belliltä. Vanhemmat panivat videon YouTubeen.

Avery Huffman on kuusivuotias ja hän rakastaa prinsessaelokuvaa Frozen. Hän myös sairastaa syöpää, ja hänen aivoissaan on kasvain, jota on mahdotonta leikata.

Frozen-näyttelijä Kristen Bell päätti kuitenkin ilahduttaa pientä Averyä: hän jätti tälle puhelimen vastaajaan viestin. Bell esitti viestissä elokuvahahmoaan prinsessa Annaa, jota Avery palvoo.

– Tässä on Anna, Arendellen prinsessa. Halusin vain soittaa ja sanoa sinulle hei, Bell aloittaa ääniviestinsä.

Viestissä Bell kertoo kuulleensa, että Avery on ollut todella urhea tyttö ja ilmoittaa, että Avery on päätetty kruunata valtakunnan kunniaprinsessaksi.

Suomeksi nimellä Frozen – huurteinen seikkailu kulkeva sai ensi-iltansa vuonna 2013. Disney-elokuva perustuu osin Hans Christian Anderssenin Lumikuningatar-satuun, ja siinä -prinsessa Anna seikkailee läpi lumisen maiseman ystäviensä kanssa.

Kun Avery kuuli Bellin äänittämän viestin, hän ilahtui suuresti. Tytön vanhemmat ottivat tilanteen videolle ja panivat videon YouTubeen – katso Averyn riemu tästä:

Averyllä oma Twitter-tili, jossa kerrotaan hänen taistelustaan sairautta vastaan: 

 

 

Diagnoosin Avery sai kesäkuussa, mutta hoidot ovat jo nyt käyneet kalliiksi perheelle. Vanhemmat ovat keränneet niihin rahaa myös julkisesti netissä. 

– On niin uskomatonta nähdä, kuinka vahva Avery on joka päivä, isä Brandon Huffman on kertonut Inquisitr-uutissivustolle.

– Hänellä ei ole muuta mahdollisuutta kuin sinnitellä. Vaikka hänen henkensä on vaakalaudalla, hän silti jatkaa eteenpäin. Hän ei ole kauhuissaan. 

Lähde: Inquisitr.com

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.