Nyt ei ole omena pudonnut kauas puusta. Paavo ja Heikki Kinnusta yhdistävät geenien lisäksi myös koomikon kyvyt.

Monen katsojan mielessä saattoi sunnuntai-iltana läikähtää lämpimästi, kun Nelosen uusi huumoriohjelma Tripla alkoi. Aivan kuin olisi palattu ajassa muutama vuosikymmen taaksepäin, jolloin telkkarista tulivat Soitinmenot ja Älywapaa palokunta, jossa Heikki Kinnunen kyseli Viljon perään. Syypää tähän nostalgiatulvahdukseen on Paavo Kinnunen, joka on kuin ilmetty isänsä. Katso vaikka itse oheisesta vaihtokuvasta!

Vuonna 1987 syntynyt Paavo on Heikin ja näyttelijä Satu Silvon lapsi. Myös Paavon sisko Vilma Kinnunen on näyttelijä, samoin kuin heidän isoveljensä Santeri Kinnunen Heikin aiemmasta liitosta.

Näyttelijäperheen uusin tulokas keräsi kehuja koomikon taidoistaan viime kesänä, jolloin Paavo esiintyi Suomenlinnan kesäteatterin Valheet ja viettelijät -näytelmässä ja nauratti yleisöä nuoren herran Dancenyn roolissa. Monet povasivat hänelle tuolloin samanlaista läpimurtoa kuin Aku Hirviniemelle. Ennen Putous-tähteyttä Aku nimittäin loisti Suomenlinnan kesäteatterin Tuntemattomassa sotilaassa vuonna 2007.

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...