Katri Helena saapui Warner Music Finlandin kesäjuhliin managerimiehensä Tommi Liimataisen kanssa. ”Lokakuussa esiinnyn Fuengirolassa järjestettävillä Fuǵefesteillä yhdessä Jari Sillanpään kanssa.”
Katri Helena saapui Warner Music Finlandin kesäjuhliin managerimiehensä Tommi Liimataisen kanssa. ”Lokakuussa esiinnyn Fuengirolassa järjestettävillä Fuǵefesteillä yhdessä Jari Sillanpään kanssa.”

Laulajakonkari viettää parhaillaan puolen vuoden sapattia ja hoitaa lapsenlapsiaan.

Laulaja Katri Helena viettää parhaillaan puolen vuoden keikkataukoa ja nautiskelee leppoisasta elämästä.

– Lauantaina tosin esiinnyn Kumpulan Kyläjuhlillla ja kesäkuussa sotaveteraanien hyväksi Joensuussa. Mutta muuten lomailen syksyyn saakka, hän jutteli saapuessaan Warner Music Finlandin kesäjuhliin managerimiehensä Tommi Liimataisen kanssa.

Laulajakonkari keskittyy sapattinsa aikana kahden lapsenlapsensa hoitamiseen ja tietenkin pariskunnan yhteiseen harrastukseen, kalastukseen.

”Perhokalastamme isoissa joissa välillä rannalla ja välillä vyötäröä myöten vedessä. Se on parasta!”

Katri Helena nimettiin hiljattain perhokalastuksen naisten maajoukkueen viralliseksi suojelijaksi. Naisten SM-kisoissa hän on itse sijoittunut viidenneksi. 

– Parhaat kalastuspaikat ovat  Ruotsissa, Norjassa, Islannissa ja Kanadassa. Perhokalastamme lähinnä merilohta isoissa joissa välillä rannalla ja välillä vyötäröä myöten vedessä. Tänäkin kesänä aiomme kalastaa paljon. Se on parasta!

Laulaja täytti 70 vuotta elokuussa 2015.

– Vuoden 2018 loppuun saakka on jo tehty suunnitelmat, silloin minulla tulee 55 vuotta täyteen tällä alalla.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...