Beyoncé oli VMA-gaalan kiistaton tähti ja sai muun muassa juhlien arvostetuimman Video Vangue -palkinnon. Kuva: Reuters
Beyoncé oli VMA-gaalan kiistaton tähti ja sai muun muassa juhlien arvostetuimman Video Vangue -palkinnon. Kuva: Reuters

MTV:n videomusiikkigaalassa palkittu Beyoncé edusti perhe rinnallaan. Yrittääkö tähti katkaista siivet erohuhuilta?

Laulaja Beyoncén, 32, ja räppäri-tuottaja Jay-Z:n, 44, avioliitto on ulkomaisten sivustojen mukaan kriisissä. Kriisistä ei kuitenkaan näkynyt jälkeäkään sunnuntaina, kun Beyoncé esiintyi MTV:n VMA-gaalassa. Samassa gaalassa Beyoncé paljasti kolme vuotta sitten odottavansa esikoistaan.

Videomusiikkigaalan arvostetuimman pystin, Video Vanguard Award -elämäntyöpalkinnon, Beyoncélle jakoi hänen oma perheensä, Jay-Z ja pariskunnan tytär Blue Ivy. Jay-Z saatteli palkinnon vaimonsa käsiin suukon kera, ja pariskunta poseerasi aurinkoisina kuvaajille. Tekeekö Beyoncé ahkeraa promotyötä katkaistaakseen siivet erohuhuilta, vai poseeraako kuvassa oikeasti onnellinen pariskunta?

VMA-gaalassa Beyoncé toi koko perheensä lavalle. Kuva: Reuters

Kesäkuussa Star Magazine -lehti väitti Beyoncén pettäneen miestään turvamiehen kanssa, ja The New York Postin Page Six -sivusto väitti myöhemmin, ettei pari käytä enää vihkisormuksiaan. Elokuussa New York Post kirjoitti pariskunnan nukkuvan eri hotelleissa yhteisellä On the Tour -kiertueellaan ja veikkasi heidän eroavan ennen kiertueen loppumista. Saman kiertueen aikana Beyoncé ja Jay-Z ovat hakeutuneet jo Skype-pariterapiaan.

Lue myös:

Miten tässä näin kävi? Superparin erohuhut kiihtyvät

Talouslehti listasi: Beyoncé on vaikutusvaltaisin julkkis

Miksi Beyoncén sisko ja Jay-Z oikein tappelivat?

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!