Beyoncé oli VMA-gaalan kiistaton tähti ja sai muun muassa juhlien arvostetuimman Video Vangue -palkinnon. Kuva: Reuters
Beyoncé oli VMA-gaalan kiistaton tähti ja sai muun muassa juhlien arvostetuimman Video Vangue -palkinnon. Kuva: Reuters

MTV:n videomusiikkigaalassa palkittu Beyoncé edusti perhe rinnallaan. Yrittääkö tähti katkaista siivet erohuhuilta?

Laulaja Beyoncén, 32, ja räppäri-tuottaja Jay-Z:n, 44, avioliitto on ulkomaisten sivustojen mukaan kriisissä. Kriisistä ei kuitenkaan näkynyt jälkeäkään sunnuntaina, kun Beyoncé esiintyi MTV:n VMA-gaalassa. Samassa gaalassa Beyoncé paljasti kolme vuotta sitten odottavansa esikoistaan.

Videomusiikkigaalan arvostetuimman pystin, Video Vanguard Award -elämäntyöpalkinnon, Beyoncélle jakoi hänen oma perheensä, Jay-Z ja pariskunnan tytär Blue Ivy. Jay-Z saatteli palkinnon vaimonsa käsiin suukon kera, ja pariskunta poseerasi aurinkoisina kuvaajille. Tekeekö Beyoncé ahkeraa promotyötä katkaistaakseen siivet erohuhuilta, vai poseeraako kuvassa oikeasti onnellinen pariskunta?

VMA-gaalassa Beyoncé toi koko perheensä lavalle. Kuva: Reuters

Kesäkuussa Star Magazine -lehti väitti Beyoncén pettäneen miestään turvamiehen kanssa, ja The New York Postin Page Six -sivusto väitti myöhemmin, ettei pari käytä enää vihkisormuksiaan. Elokuussa New York Post kirjoitti pariskunnan nukkuvan eri hotelleissa yhteisellä On the Tour -kiertueellaan ja veikkasi heidän eroavan ennen kiertueen loppumista. Saman kiertueen aikana Beyoncé ja Jay-Z ovat hakeutuneet jo Skype-pariterapiaan.

Lue myös:

Miten tässä näin kävi? Superparin erohuhut kiihtyvät

Talouslehti listasi: Beyoncé on vaikutusvaltaisin julkkis

Miksi Beyoncén sisko ja Jay-Z oikein tappelivat?