Kasmir ja Paavo. Kuva: Sanoma-arkisto / Lassi Rinne ja Instagram
Kasmir ja Paavo. Kuva: Sanoma-arkisto / Lassi Rinne ja Instagram

– Paavo on saapunut, Kasmir iloitsee Instagramissa.

Muusikko Kasmir, 32, (oik. Thomas Kirjonen) on hankkinut perheenlisäystä. Hän julkaisi sunnuntaina Instagramissa kuvan pienestä koiranpennustaan.

– Paavo on saapunut, Kasmir on kirjoittanut kuvatekstiin.

 

Paavo on saapunut❤️😍❤️😍

A post shared by SC : kasmirsnap (@kasmirvirallinen) on

Kasmirin julkaisema kuva labradorinnoutajan pennusta on herättänyt ihastusta kommenteissa. – Apua, kun tällä on ihana nimi ja on niin syötävän suloinen. Ja tää nimikin on niin symppis, eräs Kasmirin seuraaja kommentoi.

Kasmir on odottanut Paavoa heinäkuusta asti. Hän kertoi kesällä, että koira on saanut nimensä hänen isoisänsä mukaan.

– Mun ukin nimi oli Paavo. Hän oli 1920-luvulla, Harjutorilla syntynyt paljasjalkainen Kallion kundi. Elokuussa näillä kaduilla tassuttelee taas Paavo, Kasmir kirjoitti kesällä.

Myös toinen muusikko, räppäri Cheek hankki kesällä itselleen koiran. Lue juttu täältä.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.