Kasmiria ei nähdä enää Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Kuva: Sanoma-arkisto
Kasmiria ei nähdä enää Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Kuva: Sanoma-arkisto

Kasmir selittää Facebookissa kohuttua Whatsappin haippirinkiä, jossa Axl Smith jakoi seksivideoitaan.

MTV-kanava tiedotti tänään, että muusikko Kasmiria, oikealta nimeltään Thomas Kirjosta, ei nähdä enää Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Tiedotteen mukaan kanava ja Kasmir päättivät asiasta yhdessä. Lue lisää täältä.

Kasmirin osallistumisesta ohjelmaan tuli puheenaihe alkuviikosta, kun sosiaalisessa mediassa monet kyseenalaistivat Kasmirin sopivuuden viihdeohjelmaan sen jälkeen, kun hänen ystävänsä Axl Smith sai tuomion kuvattuaan salaa seksikumppaneitaan. Kasmiria kuultiin todistajana oikeudessa. Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia. Haippirinki-nimisen ryhmän jäsenten keskustelu tuli julki oikeudessa.

”Ymmärrän että en reagoinut asioihin ja tilanteisiin oikein.”

Nyt Kasmir kertoo Facebook-sivuillaan oman näkemyksensä asiasta. Hän huomauttaa, ettei itse ole ollut asiassa syytettynä ja sanoo, että on todistajana pyrkinyt auttamaan uhreja sekä oikeuden toteutumista kertomalla kaiken, minkä tietää.

– Häpeän niitä kommentteja, jotka ovat tulleet ilmi ja julkisuuteen bändin viestiryhmästä ja pyydän sydämestäni anteeksi asiatonta kielenkäyttöä ja kaikkea tuomittavaa käytöstä. Tämä Whatsapp-ryhmä on perustettu puhtaasti kiertueen aikatauluista tiedottamista varten eikä mitään arveluttavaa materiaalia glorifioivaksi, naisien halventamiseen keskittyväksi salaseuraksi. Ymmärrän, että en reagoinut asioihin ja tilanteisiin oikein. Siitä kannan vastuun.

Kasmirin päivityksen kokonaan voit lukea hänen Facebook-sivuiltaan.

Ennen tämänpäiväistä päätöstä Kasmir on ollut vähäsanainen tapahtuneesta. Tiistaina hän totesi lyhyesti Twitterissä, että toivoo asiasta kärsineille rauhaa toipumiseen ja että on pahoillaan uhrien puolesta.

Juttua tarkennettu 7.3.2017 klo 11.50. Lause ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi salaa kuvaamiaan videoita.” muutettu muotoon: ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia.”

eitajua

Kasmir seksivideoringistä: ”Häpeän niitä kommentteja, jotka ovat tulleet ilmi”

Tässä Kasmirista ja Axlista ja tehty meemi: http://aijaa.com/DgtaOt Lisäksi ärsyttää Kasmirin ulina siitä, että hänen yksityisyytensä on tässä kärsinyt!!! Miten hän ajattelee niiden naisten yksityisyydestä, jotka ei ole tienneet joutuneensa tämän pornoringin salakatseluuhriksi? Mikä tässä maassa muutenkin on vialla kun rikokset uhreista tehdään syyllisiä kuten ja syylliset uhriutuu ja kitisee?
Lue kommentti