Kasmir ja tanssivalmentaja Ansku Bergström. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen
Kasmir ja tanssivalmentaja Ansku Bergström. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen

MTV päätti, että seksivideokohuun yhdistetty Kasmir poistuu suosikkiohjelmasta.

MTV kertoi keskiviikkona, että se harkitsee muusikko Kasmirin, oikealta nimeltään Thomas Kirjosen, jatkoa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Nyt päätös on tehty – Kasmiria ei nähdä enää jatkossa tanssiohjelmassa.

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii Tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan. Suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, joille toivon nyt työrauhaa suorituksiinsa, sanoo Kasmir MTV:n tiedotteessa.

Kasmirin ja hänen tanssiparinsa Ansku Bergströmin tilalla ei nähdä uutta tanssiparia. Sunnuntaina livelähetyksessä jatkaa kahdeksan tanssiparia.

– Tanssii Tähtien Kanssa on ohjelma tanssin lumosta ja viihteestä. Viime päivinä syntynyt keskustelu on ohjautunut pois ohjelmasta ja siihen liittyvistä tanssisuorituksista. Tilanteen ja tuotannon rauhoittamiseksi olemme päätyneet yhdessä tähän ratkaisuun, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kertoo tiedotteessa.

Kasmirin osallistumisesta ohjelmaan tuli puheenaihe alkuviikolla, kun sosiaalisessa mediassa monet kyseenalaistivat Kasmirin sopivuuden viihdeohjelmaan sen jälkeen, kun hänen ystävänsä Axl Smith sai tuomion kuvattuaan salaa seksikumppaneitaan.

Kasmiria kuultiin todistajana oikeudessa, jossa Smith tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja mittaviin korvauksiin seksikumppaneidensa salakuvaamisesta ja materiaalin levittämisestä. Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia.

Kasmir on itse ollut julkisuudessa vähäsanainen tapahtuneesta. Hän kertoi Twitterissä tiistaina 28. helmikuuta Smithin tuomion jälkeen, että toivoo asiasta kärsineille rauhaa toipumiseen ja että on pahoillaan uhrien puolesta.

Juttua tarkennettu 7.3.2017 klo 11.45. Lause ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi salaa kuvaamiaan videoita.” muutettu muotoon: ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia.”

Kysely

Mitä mieltä olet – oliko päätös mielestäsi oikea?

Kyllä.
Kyllä.
45.0%
Ei.
Ei.
42.5%
En osaa sanoa.
En osaa sanoa.
12.3%
Ääniä yhteensä: 801
Vierailija

Kasmir ei jatka Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa: ”Tanssit on nyt tanssittu”

Oikea päätös. Haippiringissä jaettiin ja kommentoitiin salakuvattua materiaalia. Kasmir oli tästä tietoinen ja osallinen aivan kuten muutkin kyseisen Whatsup -ryhmän jäsenet. Koko tämän ryhmän tekemiset pitäisi tutkia perusteellisesti, taisi tulla julki vasta jäävuoren huippu. Ja Axl Smithin tuomio pitäisi muuttaa ehdottomaksi vankeudekse, sälli pääsi nyt tekoonsa nähden kuin koira veräjästä.
Lue kommentti
Missä ovat rehdit ihmiset?

Kasmir ei jatka Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa: ”Tanssit on nyt tanssittu”

AKprkl kirjoitti: Muutama idiootti meuhkaa somessa, lehdet tekevät asiasta ison numeron ja sitten päädytään tähän. Eihän kasmir mitään rikollista ole tehnyt, tikunnokkaan vaan. Voi aikoja. Tämä asenne yllä kertoo nykyajasta paljon. Jos näen kolaroijan, ei minun tarvitse siitä kenellekään ilmoittaa. "Mähän vaan näin sen". Kasmir osasi nyt tänään onneksi pahoitella myös kielenkäyttöään ja sitä, ettei tehnyt asialle stoppia. Siinä oli selkärankaa. Harmi, että tämä ei tullut mieleen noina aikoina,...
Lue kommentti