Kasmir ja tanssivalmentaja Ansku Bergström. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen
Kasmir ja tanssivalmentaja Ansku Bergström. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen

MTV päätti, että seksivideokohuun yhdistetty Kasmir poistuu suosikkiohjelmasta.

MTV kertoi keskiviikkona, että se harkitsee muusikko Kasmirin, oikealta nimeltään Thomas Kirjosen, jatkoa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Nyt päätös on tehty – Kasmiria ei nähdä enää jatkossa tanssiohjelmassa.

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii Tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan. Suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, joille toivon nyt työrauhaa suorituksiinsa, sanoo Kasmir MTV:n tiedotteessa.

Kasmirin ja hänen tanssiparinsa Ansku Bergströmin tilalla ei nähdä uutta tanssiparia. Sunnuntaina livelähetyksessä jatkaa kahdeksan tanssiparia.

– Tanssii Tähtien Kanssa on ohjelma tanssin lumosta ja viihteestä. Viime päivinä syntynyt keskustelu on ohjautunut pois ohjelmasta ja siihen liittyvistä tanssisuorituksista. Tilanteen ja tuotannon rauhoittamiseksi olemme päätyneet yhdessä tähän ratkaisuun, MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kertoo tiedotteessa.

Kasmirin osallistumisesta ohjelmaan tuli puheenaihe alkuviikolla, kun sosiaalisessa mediassa monet kyseenalaistivat Kasmirin sopivuuden viihdeohjelmaan sen jälkeen, kun hänen ystävänsä Axl Smith sai tuomion kuvattuaan salaa seksikumppaneitaan.

Kasmiria kuultiin todistajana oikeudessa, jossa Smith tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja mittaviin korvauksiin seksikumppaneidensa salakuvaamisesta ja materiaalin levittämisestä. Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia.

Kasmir on itse ollut julkisuudessa vähäsanainen tapahtuneesta. Hän kertoi Twitterissä tiistaina 28. helmikuuta Smithin tuomion jälkeen, että toivoo asiasta kärsineille rauhaa toipumiseen ja että on pahoillaan uhrien puolesta.

Juttua tarkennettu 7.3.2017 klo 11.45. Lause ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi salaa kuvaamiaan videoita.” muutettu muotoon: ”Kasmir muun muassa kuului WhatsApp-ryhmään, johon Smith jakoi kuvaamansa materiaalia.”

Kysely

Mitä mieltä olet – oliko päätös mielestäsi oikea?

Kyllä.
Kyllä.
45.0%
Ei.
Ei.
42.5%
En osaa sanoa.
En osaa sanoa.
12.3%
Ääniä yhteensä: 801
Vierailija

Kasmir ei jatka Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa: ”Tanssit on nyt tanssittu”

Oikea päätös. Haippiringissä jaettiin ja kommentoitiin salakuvattua materiaalia. Kasmir oli tästä tietoinen ja osallinen aivan kuten muutkin kyseisen Whatsup -ryhmän jäsenet. Koko tämän ryhmän tekemiset pitäisi tutkia perusteellisesti, taisi tulla julki vasta jäävuoren huippu. Ja Axl Smithin tuomio pitäisi muuttaa ehdottomaksi vankeudekse, sälli pääsi nyt tekoonsa nähden kuin koira veräjästä.
Lue kommentti
Missä ovat rehdit ihmiset?

Kasmir ei jatka Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa: ”Tanssit on nyt tanssittu”

AKprkl kirjoitti: Muutama idiootti meuhkaa somessa, lehdet tekevät asiasta ison numeron ja sitten päädytään tähän. Eihän kasmir mitään rikollista ole tehnyt, tikunnokkaan vaan. Voi aikoja. Tämä asenne yllä kertoo nykyajasta paljon. Jos näen kolaroijan, ei minun tarvitse siitä kenellekään ilmoittaa. "Mähän vaan näin sen". Kasmir osasi nyt tänään onneksi pahoitella myös kielenkäyttöään ja sitä, ettei tehnyt asialle stoppia. Siinä oli selkärankaa. Harmi, että tämä ei tullut mieleen noina aikoina,...
Lue kommentti

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: