Kuva: Jonna Öhrnberg
Kuva: Jonna Öhrnberg

Antti Lindtmanin ja Kaija Stormbomin tytär on nyt reilun kahden viikon ikäinen. ”Hirveä ikävä tulee heti”, Linnan juhlissa vieraillut pari totesi.

Antti Lindtmanin, 35, ja hänen puolisonsa Kaija Stormbomin, 54, pitkä odotus päättyi marraskuun lopulla, kun he saivat tyttövauvan.

Pariskunta on kertonut avoimesti, kuinka vaikeaa lapsen saaminen on ollut. SDP:n kansanedustaja Lindtman kertoi kesällä Facebookissa, että pari ehti toivoa perheenlisäystä yli kymmenen vuoden ajan. Lapsi on Lindtmanille ensimmäinen.

Tytär on hurmannut vanhemmat täysin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Varmaan jalat tukevasti kaksi metriä ilmassa. Kyllä tämä pieni prinsessa on vienyt sydämen, Antti kuvaili isyyttään juhlahumun keskellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pariskunta malttoi hädin tuskin jättää kahden viikon ja yhden päivän ikäisen lapsen hoitoon Linnan juhlien ajaksi.

– Tulee heti ikävä, mutta tämä on varmaan normaalia, Kaija sanoi.

– Koko ajan pitää käydä katsomassa vauvaa, ihmettelemässä ja nuuhkimassa.

”Pieni prinsessa on vienyt sydämen.”

Odotuksesta ja lapsen saamisesta kertomisen jälkeen parille on tulvinut häkellyttävä määrä viestejä niin tutuilta kuin täysin tuntemattomiltakin.

– Tavalliset suomalaiset ovat lähettäneet tarinoitaan omista kokemuksistaan, lapsettomuudesta, onnistumisista ja epäonnistumisista. Kyllä se on liikuttanut, että monet ihmiset ovat myötäeläneet. Joskus on kestänyt kaksi tai kolme kertaakin, että viestit on pystynyt lukemaan, Antti sanoi.

Parin tarina on tuonut monelle myös toivoa.

– Toivoaan ei kannata koskaan menettää, Kaija muistutti.

Kaija myös kertoi, että hänen 20-vuotias esikoislapsensa on innoissaan uudesta perheenjäsenestä. 

Tasa-arvo MeNaiset?

Jännää, että MeNaiset-lehden pitää oikein otsikkoa myöten korostaa, minkä ikäisiä tämä pariskunta on? Miksei muiden kohdalla tehdä sitten samoin?

Toimitus: Onko tämä tasa-arvoista Suomea hei?

Onnea kuitenkin onnelliselle ikäeropariskunnalle. Olette toisenne ja yhteisen vauvanne ansainneet. Ihan samoin ovat presidentti ja hänen puolisonsa Jenni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla