Ruhtinatar Charlene ei näytä onnelliselta prinsessalta.
Ruhtinatar Charlene ei näytä onnelliselta prinsessalta.

Monacon ruhtinatar Charlene näyttää tuoreissa kuvissa väsyneeltä ja onnettomalta.

Mitä Monacon Charlenelle, 36, oikeasti kuuluu? Maailmalla on pantu merkille, että ruhtinatar edusti miehensä prinssi Albertin rinnalla kasvoillaan poikkeuksellisen väkinäinen hymy ja väsynyt, surullinen katse.

Kaksosia odottava ruhtinatar osallistui eilen ruhtinatar Gracen säätiön järjestämään palkintogaalaan Beverly Hillsissä.

Charlenen laskettu aika on vuoden lopulla. Empire-mallinen valkoinen mekko sopi hyvin äitiysiltapuvuksi entiselle olympiauimarille, mutta se ei tuonut hehkua ruhtinattaren kasvoille.

Ruhtinatar Charlenen onneton olemus on aiemminkin kiinnittänyt yleisön huomion. Itse asiassa juuri kukaan ei taida pitää hänen tarinaansa ikionnellisena prinsessasatuna.

Charlene ja Albert avioituivat kohun ja morsiamen kyynelien saattelemina vuonna 2011. Prinssi Albertin väitettiin saaneen kolmannen aviottoman lapsensa hänen ja Charlenen seurustelun aikana. Huhujen mukaan Charlene yritti juuri ennen häitä paeta kotimaahansa Etelä-Afrikkaan. Monet uskovatkin Charlenen joutuneen naimisiin ainakin osin vastoin omaa tahtoaan.

Hurjimpien huhujen mukaan masennuksesta kärsinyt Charlene olisi vapaa ottamaan avioeron vasta, kunhan on ensin synnyttänyt Albertille laillisen perillisen.

Lähteet: Daily Mail, The Morton Report, Daily Beast

Lue myös:

Monacon ruhtinatar Gracesta syntyi naiivi prinsessasatu