Ruhtinatar Charlene ei näytä onnelliselta prinsessalta.
Ruhtinatar Charlene ei näytä onnelliselta prinsessalta.

Monacon ruhtinatar Charlene näyttää tuoreissa kuvissa väsyneeltä ja onnettomalta.

Mitä Monacon Charlenelle, 36, oikeasti kuuluu? Maailmalla on pantu merkille, että ruhtinatar edusti miehensä prinssi Albertin rinnalla kasvoillaan poikkeuksellisen väkinäinen hymy ja väsynyt, surullinen katse.

Kaksosia odottava ruhtinatar osallistui eilen ruhtinatar Gracen säätiön järjestämään palkintogaalaan Beverly Hillsissä.

Charlenen laskettu aika on vuoden lopulla. Empire-mallinen valkoinen mekko sopi hyvin äitiysiltapuvuksi entiselle olympiauimarille, mutta se ei tuonut hehkua ruhtinattaren kasvoille.

Ruhtinatar Charlenen onneton olemus on aiemminkin kiinnittänyt yleisön huomion. Itse asiassa juuri kukaan ei taida pitää hänen tarinaansa ikionnellisena prinsessasatuna.

Charlene ja Albert avioituivat kohun ja morsiamen kyynelien saattelemina vuonna 2011. Prinssi Albertin väitettiin saaneen kolmannen aviottoman lapsensa hänen ja Charlenen seurustelun aikana. Huhujen mukaan Charlene yritti juuri ennen häitä paeta kotimaahansa Etelä-Afrikkaan. Monet uskovatkin Charlenen joutuneen naimisiin ainakin osin vastoin omaa tahtoaan.

Hurjimpien huhujen mukaan masennuksesta kärsinyt Charlene olisi vapaa ottamaan avioeron vasta, kunhan on ensin synnyttänyt Albertille laillisen perillisen.

Lähteet: Daily Mail, The Morton Report, Daily Beast

Lue myös:

Monacon ruhtinatar Gracesta syntyi naiivi prinsessasatu

Huomio! Juttu sisältää paljastuksen Vain elämää -sarjan tulevan jakson biisikattauksesta.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Anne Mattilan päivää. Annen päivänä muusikkojoukko versioi yli 20 vuotta uraa tehneen iskelmätähden kappaleita, joilla on vahva asema suomalaisen musiikin kaanonissa.

Päivän hauskimman version Annen kappaleesta tekee räppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala. Hän esittää oman versionsa Annen hittikappaleesta Perutaan häät.

Anne on innoissaan Pyhimyksen biisivalinnasta. Jo jakson alkupuoliskolla hän toteaa odottavansa, että joku vetää kyseisen kappaleen.

– Minulla on ollut viha–rakkaus-suhde tähän biisiin. Tämä on todella bilebiisi! Mihin vain menen ja tuo biisi tulee, kaikki osaavat sen ulkoa. Se on biisi, josta en pääse eroon, enkä haluakaan, Anne kertoo.

Pyhimyksen kanssa biisin tulee vetämään räppärit Heikki Kuula ja Voli. Kolmikko muodostaa yhdessä Teflon Brothers -rap-yhtyeen.

– Teflonit on Suomen keski-ikäisin poikabändi. Heti, kun kuulin, että Anne on tässä, tämä oli mulle ihan selkeä, että tämä biisi pitää tehdä ja nimenomaan Tefloneilla, Pyhimys kertoo.

”Teflonit on Suomen keski-ikäisin poikabändi.”

Teflon Brothersin versiota varten Pyhimys on laittanut Annen kappaleen sanoitukset uusiksi. Kaikista hauskin uudelleenversiointi löytyy tarttuvasta kertosäkeestä, joka menee alkuperäisversiossa näin: 

Perutaan häät, perutaan yhteinen hautapaikka

Perutaan siitä välistä kaikki mistä voisi matkalla murheita kantaa

Perutaan häät, perutaan kakku ja veljesi bändi

Tefloneiden versiossa suurin osa sanoista vastaa alkuperäistä, mutta veljen bändin sijasta perutaan ”mikä lie Anneli Mattila onkaan, kun ei meistä ollutkaan siihen hommaan.”

Säkeistö on selkeä silmänisku Annen siskoja Annelia, Anniinaa ja Anittaa kohtaan. Hekin tekevät musiikkiuraa, ja jaksossa Anne myös kertoo, että hänet toisinaan sekoitetaan siskoihinsa. Jaksossa Anne myöntää, että se on ärsyttävää.

Katso Tefloneiden hulvaton versio Annen biisistä jutun yläpuolelta!

Vain elämää -ohjelma Nelosella perjantaisin klo 20.00. Nelonen ja Me Naiset kuuluu samaan Sanoma-konserniin.

Sara Sieppi. Kuva: Sanoma-arkisto / Jouni Harala
Sara Sieppi. Kuva: Sanoma-arkisto / Jouni Harala

Instagramissaan julkaisemassa tekstissä Sara toteaa, että kaikki kokemukset opettavat. 

Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat eronneet. Sara kertoi asiasta eilen päivällä Idealista-sivuston blogissaan.

Illalla hän avasi lisää tuntemuksiaan erosta Instagramissa julkaisemansa kuvan alla. Tekstin perusteella Saran ja Roopen suhteen päättyminen on ollut pidemmän pohdinnan tulosta.

– Tätä kaikkea oon hautonut jo niin pitkään, mutta silti sen ääneen sanominen pelotti mua paljon, Sara kirjoittaa.

– Niin kliseistä kuin se onkaan, mutta kaikki kokemukset opettaa ja toivottavasti jatkan tästä eteenpäin vahvempana kuin koskaan. Se vie varmasti aikaa, mutta toivon, että suljetut ovet avaavat jotain uusia. Näin elämällä on tapana tehdä.

”Kaikki on hyvin”

Myös Roope kommentoi eroa eilen alkuillasta sosiaalisessa mediassa. Instagramissaan hän kehui Saraa upeimmaksi ihmiseksi, jonka tietää.

– Oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni, Roope kirjoitti.

Myös Roope peräänkuulutti sitä, ettei päätöstä ole tehty miettimättä.

”Tää ei oo päätös joka on syntyny tänään tai eilen.”

– Kaikille kamuille jotka on tänään kyselly jaksamisia tiedoksi että kaikki on hyvin ja tää ei oo päätös joka on syntyny tänään tai eilen.

Eilen julkaisemassaan blogikirjoituksessa Sara kertoi olevansa erosta haikeana. Suhteen päättymisen syyksi hän kertoi sen, etteivät arvot kohtaa.

– Tällaisen elämänmuutoksen myötä olo on tietysti haikea ja surullinen, mutta muuta mahdollisuutta ei enää ollut. Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää.