Hanna Gullichsen ja Joonas Laurila ovat olleet yhdessä pian kaksi vuotta. Kuva: Satu Kemppainen
Hanna Gullichsen ja Joonas Laurila ovat olleet yhdessä pian kaksi vuotta. Kuva: Satu Kemppainen

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen kertoo blogissaan, ettei halua murehtia tulevaa, vaikka onkin kokenut keskenmenon. Hänen ja Joonas Laurilan kaksosten laskettu aika on kesällä.

Ruokakirjailija ja bloggaaja Hanna Gullichsen, 36, kertoo blogissaan, miten onnellisia hän ja hänen aviomiehensä Joonas Laurila, 33, ovat perheenlisäyksestä. Hanna kertoi viime viikolla, että pari odottaa kaksosia.

"Kun vuosi vaihtui, vietin kuusi viikkoa vuoteen omana, eikä mikään pysynyt sisällä. Samasta syystä makasin sairaalassa ja kuuntelin lääkärin monotonista raporttia, jossa mainittiin myös sanat näitä on kaksi."

"Kaksi. Miten se voi olla mahdollista? Tämmöinen onni sattuu vain harvoille, miten se meidät löysi? Hyvin nopeasti se alkoi tuntua luonnollisimmalta asialta ikinä. Minussa lyö tällä hetkellä kolme sydäntä. Elämä on ihmeellinen", Hanna kirjoittaa blogissaan.

Näkyykö se jo? Oi kyllä! #twins #pregnant #wolford #fataldress

A photo posted by Hanna Gullichsen (@hannagullichsen) on

– Näkyykö se jo? Oi kyllä! Hanna vitsaili keskiviikkona julkaisemassa Instagram-kuvassa.

Takana keskenmeno

Kaksosten laskettu aika on kesällä. Hanna ei halua murehtia sitä, että jokin menisi pieleen.

"Tiedän, ettei mikään ole varmaa. Olen käynyt läpi tragedian nimeltään keskenmeno. Olen kustantanut kirjan kohtukuolemasta. Tiedän hyvin, ettei mikään ole varmaa. Elämän rankimmat kokemukset ovat niitä, joista oppii eniten, vaikkakin opintie voi olla pitkä ja helvetin hankala. Itse osaan menetysteni jälkeen arvostaa kaikkea sitä, mitä minulla on, enkä mieti hetkeäkään sitä, mitä minulta puuttuu. Kaikki onni on tässä läsnä, tänäänkin", hän kirjoittaa.

Hanna ja Joonas menivät naimisiin viime marraskuussa puolitoista vuotta ensitreffien jälkeen. He kertoivat viime vuoden lopulla Me Naisten haastattelussa, että Joonas hurmasi Hannan asenteellaan, jonka syöpään sairastuminen hänelle opetti. Joonas sairastui 18-vuotiaana ja toipuminen vei vuosia.

– Jonkun mielestä se on nopeaa toimintaa, jonkun mielestä hidasta. Minusta ei ollut mitään syytä himmailla elämää ja onnea, kun se tulee kohdalle.

– Arki on elämästä 99 prosenttia ja juhla vain sen prosentin. Arjen on onnistuttava, ja minusta se on kivaa juuri Hannan kanssa, Joonas kertoi Me Naisten haastattelussa.

Hannalla on edellisestä liitostaan ravintoloitsija Alexander Gullichsenin, 52, kanssa 8-vuotias poika.

Hanna Gullichsenilla ja Joonas Laurilalla on yhteinen kirjakustantamo. Kuva: Satu Kemppainen
Hanna Gullichsenilla ja Joonas Laurilalla on yhteinen kirjakustantamo. Kuva: Satu Kemppainen
Hohhoijaa

Kaksosia odottava Hanna Gullichsen blogissaan: ”Olen käynyt läpi tragedian nimeltä keskenmeno”

Hei oikeesti. Miljoonat naiset maailmassa saa vauvoja. Ja miljoonat myös keskenmenoja. Miks tää tyyppi tekee jatkuvasti JULKISESTI näin ison numeron raskaudestaan? Kysehän ei oo kuitenkaan edes ensisynnyttäjstä, jolta ny vielä lievän sekoamisen jotenkin ymmärtäisikin. Hieno homma ja onnittelut, mutta tajuais nyt pysyä pois julkisuudesta, kun siihen nyt ei oo mitään oikeeta syytä.
Lue kommentti

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.