Tuore isä Jaajo Linnonmaa päivitteli Radio Suomipopilla, miten paljon lastentarvikkeet maksavat.

Jaajo Linnonmaa, 36, kertoi tällä viikolla, että hänestä tuli jouluna kaksostyttöjen isä. Hän palasi isyyslomalta hetkeksi radio-ohjelmaansa kertomaan, miten ensimmäiset viikot ovat menneet.

– He eivät ole identtiset kaksoset, mutta ovat oikein nättejä. Nyt jo huomaa, että heillä on ihan erilaiset luonteet. Toinen on kopio äidistä ja toinen isästä. Toinen on nautiskelija ja toinen hirveä tuittupää, "kaikki tänne ja heti" -tyyppiä. En nyt sano, kumpi on kumpi, Jaajo kertoi Radio Suomipopin Aamulypsyssä.

Lastentarvikkeiden oston Jaajo kertoi jättäneensä viime tippaan. Hän ei perehtynyt tarjontaan, vaan halusi hoitaa ostokset nopeasti. Jaajo meni yksin lastentarvikkeiden erikoisliikkeeseen sillä välin, kun vaimo ja tytöt olivat vielä sairaalassa.

Ensin Jaajo yllättyi turvaistuimen 399 euron hinnasta – varsinkin kun niitä tarvittiin kaksi. Ja kaiken lisäksi niille piti hankkia tietysti myös telakat, joilla oli hintaa 159 euroa.

Liikkeessä myyjä sai Jaajon tekemään lisäkauppaa. Kauppaa käytiin tietenkin vain parhaista ja kalleimmista tarvikkeista, kuten rattaista, jotka ovat kevyet ja joita työntäessä isä voi itse juosta.

– Hintaa vain 600 euroa. Sanoin, että mä pystyn juoksemaan myös viidenkympin rattaiden kanssa.

Lopulta Jaajo lähti kaupasta auto täynnä lastentarvikkeita: oli istuinta, hoitopöytää, tuttipulloa, kylpyammetta jne.

– Sitten huomaat, että lasku on 2400 euroa, Jaajo päivitteli.

Kuuntele Jaajon isyyskuulumiset videolta.

Lue myös:

Kaksostyttöjen tuore isä Jaajo Linnonmaa: Epäilin jo olevani hedelmätön

Jaajo Linnonmaalla rooli Syke-sarjassa: näin Iina Kuustonen arvioi radiojuontajan suoritusta

Tästä syystä radiojuontaja Jaajo Linnonmaa muutti etunimensä

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.