Kaisa Liskin uusi ohjelma alkaa maaliskuussa. Siinäkin pääosassa ovat asunnot, mutta kyse ei ole varsinaisesta kiinteistönvälitysohjelmasta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kaisa Liskin uusi ohjelma alkaa maaliskuussa. Siinäkin pääosassa ovat asunnot, mutta kyse ei ole varsinaisesta kiinteistönvälitysohjelmasta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tv:sta tuttu kiinteistövälittäjä Kaisa Liski, 46, on viettänyt julkisuuspaussia, koska haluaa olla hyvä äiti kaksivuotiaalle Manu-pojalleen.

Hyvää oloa puhkuva Kaisa Liski, 46, saapui tiistaina sisustusbrändi Amanda B:n aamiaisbrunssille ja kertoi, että hänelle kuuluu ”törkeän ihanaa”.

– Kaksivuotias Manu on elämäni keskipiste. Hän on niin suloinen, että hänestä voisi kirjoittaa sata tv-sarjaa ja tuhat kirjaa, tosi-tv-tähti, kiinteistökuningatar herkisteli.

Nainen sai aviomiehensä Kimmon kanssa iltatähtensä Manun kypsällä iällä, eli 44-vuotiaana. Hänestä tuli myös mummu viime vuonna. Aava on Kaisan pojan Valtterin  tytär ja Kaisan ensimmäinen lapsenlapsi. Aavalla ja Manulla on vuosi ikäeroa. Kaisa myöntää, että lapsen saaminen myöhemmällä iällä on todella raskasta.

– Kävelin pitkin seiniä ensimmäiset puoli vuotta. Olin unen ja valveen rajamailla. En pystynyt käymään edes kaupassa, joten Kimmo hoiti sen puolestani, Kaisa kertoi.

Kolmen lapsen äiti sai esikoisensa Amandan vain 17-vuotiaana,  joten hänellä jos kellään on kokemusta äidiksi tulosta eri ikäkausina. Hän toteaakin, että äitiys on ristiriitaista: nyt kun siitä osaisi nauttia ja antaa lapselle oikean kasvualustan, väsyykin helpommin.

– Elämän opit tulevat nyt syvältä selkärangasta omalla kokemuksella höystettynä. Harmi, ettei kroppa aina pysy perässä, hän totesi.

Lue myös:

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski pystyy tuhlaamaan 5000 euroa tunnissa

Kaisa Liski: En aio imettää enkä pitää äitiyslomaa

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.