Kaisa Liskin uusi ohjelma alkaa maaliskuussa. Siinäkin pääosassa ovat asunnot, mutta kyse ei ole varsinaisesta kiinteistönvälitysohjelmasta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kaisa Liskin uusi ohjelma alkaa maaliskuussa. Siinäkin pääosassa ovat asunnot, mutta kyse ei ole varsinaisesta kiinteistönvälitysohjelmasta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tv:sta tuttu kiinteistövälittäjä Kaisa Liski, 46, on viettänyt julkisuuspaussia, koska haluaa olla hyvä äiti kaksivuotiaalle Manu-pojalleen.

Hyvää oloa puhkuva Kaisa Liski, 46, saapui tiistaina sisustusbrändi Amanda B:n aamiaisbrunssille ja kertoi, että hänelle kuuluu ”törkeän ihanaa”.

– Kaksivuotias Manu on elämäni keskipiste. Hän on niin suloinen, että hänestä voisi kirjoittaa sata tv-sarjaa ja tuhat kirjaa, tosi-tv-tähti, kiinteistökuningatar herkisteli.

Nainen sai aviomiehensä Kimmon kanssa iltatähtensä Manun kypsällä iällä, eli 44-vuotiaana. Hänestä tuli myös mummu viime vuonna. Aava on Kaisan pojan Valtterin  tytär ja Kaisan ensimmäinen lapsenlapsi. Aavalla ja Manulla on vuosi ikäeroa. Kaisa myöntää, että lapsen saaminen myöhemmällä iällä on todella raskasta.

– Kävelin pitkin seiniä ensimmäiset puoli vuotta. Olin unen ja valveen rajamailla. En pystynyt käymään edes kaupassa, joten Kimmo hoiti sen puolestani, Kaisa kertoi.

Kolmen lapsen äiti sai esikoisensa Amandan vain 17-vuotiaana,  joten hänellä jos kellään on kokemusta äidiksi tulosta eri ikäkausina. Hän toteaakin, että äitiys on ristiriitaista: nyt kun siitä osaisi nauttia ja antaa lapselle oikean kasvualustan, väsyykin helpommin.

– Elämän opit tulevat nyt syvältä selkärangasta omalla kokemuksella höystettynä. Harmi, ettei kroppa aina pysy perässä, hän totesi.

Lue myös:

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski pystyy tuhlaamaan 5000 euroa tunnissa

Kaisa Liski: En aio imettää enkä pitää äitiyslomaa

Jussi-gaalan vieraat tukivat tasa-arvoa ja häirinnän lopettamista pukeutumalla näyttäviin mustiin asuihin ja valkoisiin nauhoihin.

Tänä vuonna Jussi-gaalassa nähtiin poikkeuksellisen paljon mustia iltapukuja. Jussit jakava Filmiaura ry. toivoi, että vieraat, jotka haluavat tukea tasa-arvoa ja seksuaalisen häirinnän ja vallankäytön lopettamiseta elokuva-alalla, kantaisivat gaalassa valkoista nauhaa esimerkiksi rintapielessä tai ranteessa. Tukensa pystyi osoittamaan myös pukeutumalla mustaan.

Tyylikkäästi mustiin pukeutuivat esimerkiksi Minka Kuustonen ja Heidi Lindén.

Näyttelijä Alina Tomnikov esitteli gaalassa miesystävänsä, valokuvaaja Lauri Laukkasen.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi osoitti kunnioituksensa tasa-arvokampanjaan käyttämällä valkoista nauhaa rintapielessään.

Myös Laura Birn pukeutui mustaan. 


Anna Paavilainen ja Minttu Mustakallio Jussi-gaalan punaisella matolla.

Krista Kososen look oli dramaatinen ja näyttävä.

Maryam Razavin elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet, sillä hän erosi vastikään näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammesta.

Pihla Viitala juhli miesystävänsä Alexander Schimphin kanssa.

Selma Vilhusen ohjaama dokumentti Hobbyhorse revolution voitti parhaan dokumenttielokuvan palkinnon dokumentilla.

Elena Leeve valitsi ylleen mustaa samettia.

Milka Ahlroth juhli housupuvussa.

Eero Aho juhli vaimonsa Teresa Meriläisen kanssa.

Suomalais-tanskalainen näyttelijä ja tanssija Sara Soulién asu oli läpikuultava, mutta silti tyylikäs.

Aku Louhimiehen Tuntemattomassa sotilaassa pääroolin tehnyt Eero Aho osoitti Jussi-gaalassa täyden tukensa naisnäyttelijöiden ulostuloille.

Näyttelijä Eero Aho on Jussi-gaalassa ehdolla parhaasta miespääosasta Tuntematon sotilas -elokuvasta. Gaalan punaisella matolla nähtiin kuitenkin vakava mies, jonka oli vaikea päästä juhlatunnelmaan.

– Tunnelmat ovat todella ristiriitaiset, hän myönsi.

Aiemmin tällä viikolla joukko eturivin naisnäyttelijöitä kertoi Ylen haastattelussa kokemuksistaan ohjaaja Aku Louhimiehen elokuvien kuvauksissa. Muun muassa Pamela Tola, Matleena Kuusniemi ja Pihla Viitala syyttivät Louhimiestä alistavasta, nöyryyttävästä ja sadistisesta kohtelusta.

Louhimies on ohjannut uuden Tuntemattoman sotilaan, jolla on Jussi-gaalassa 10 ehdokkuutta. Aihe puhuttikin laajasti myös gaalan punaisella matolla.

”Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.”

– Haluan osoittaa tukeni kaikille näille naisille ja heidän ulostuloilleen. Olen järkytyksellä seurannut sosiaalisessa mediassa käytävää keskustelua, jossa osa on leimannut heidät ja kyseenalaistanut heidän kokemuksensa, Aho sanoi.

– Toivottavasti tämä kaikki johtaa parempaan dialogiin ja siihen, että koko elokuva-ala muuttuu.

Samaan aikaan Aho halusi kuitenkin myös juhlistaa hänen ja koko Tuntemattoman sotilaan työryhmän tekemää työtä.

– Tilanne on tosiaan hyvin ristiriitainen. Tämä on kuitenkin suomalaisen elokuvan juhla. Olemme muiden elokuvan näyttelijöiden kanssa tästä puhuneet, ja todenneet, että meidän ei tarvitse hävetä mitään, hän totesi.

Parhaasta ohjauksesta ehdolla olevaa Aku Louhimiestä ei ainakaan Jussi-gaalan punaisella matolla häntä näkynyt, eikä Aholla ei ollut asiasta sen parempaa tietoa.

– En tiedä, onko hän tulossa.