Kaisa Liskin uusi ohjelma alkaa maaliskuussa. Siinäkin pääosassa ovat asunnot, mutta kyse ei ole varsinaisesta kiinteistönvälitysohjelmasta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Kaisa Liskin uusi ohjelma alkaa maaliskuussa. Siinäkin pääosassa ovat asunnot, mutta kyse ei ole varsinaisesta kiinteistönvälitysohjelmasta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tv:sta tuttu kiinteistövälittäjä Kaisa Liski, 46, on viettänyt julkisuuspaussia, koska haluaa olla hyvä äiti kaksivuotiaalle Manu-pojalleen.

Hyvää oloa puhkuva Kaisa Liski, 46, saapui tiistaina sisustusbrändi Amanda B:n aamiaisbrunssille ja kertoi, että hänelle kuuluu ”törkeän ihanaa”.

– Kaksivuotias Manu on elämäni keskipiste. Hän on niin suloinen, että hänestä voisi kirjoittaa sata tv-sarjaa ja tuhat kirjaa, tosi-tv-tähti, kiinteistökuningatar herkisteli.

Nainen sai aviomiehensä Kimmon kanssa iltatähtensä Manun kypsällä iällä, eli 44-vuotiaana. Hänestä tuli myös mummu viime vuonna. Aava on Kaisan pojan Valtterin  tytär ja Kaisan ensimmäinen lapsenlapsi. Aavalla ja Manulla on vuosi ikäeroa. Kaisa myöntää, että lapsen saaminen myöhemmällä iällä on todella raskasta.

– Kävelin pitkin seiniä ensimmäiset puoli vuotta. Olin unen ja valveen rajamailla. En pystynyt käymään edes kaupassa, joten Kimmo hoiti sen puolestani, Kaisa kertoi.

Kolmen lapsen äiti sai esikoisensa Amandan vain 17-vuotiaana,  joten hänellä jos kellään on kokemusta äidiksi tulosta eri ikäkausina. Hän toteaakin, että äitiys on ristiriitaista: nyt kun siitä osaisi nauttia ja antaa lapselle oikean kasvualustan, väsyykin helpommin.

– Elämän opit tulevat nyt syvältä selkärangasta omalla kokemuksella höystettynä. Harmi, ettei kroppa aina pysy perässä, hän totesi.

Lue myös:

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski pystyy tuhlaamaan 5000 euroa tunnissa

Kaisa Liski: En aio imettää enkä pitää äitiyslomaa