Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on seurustellut Nicholas Houltin kanssa kolmisen vuotta. Kuva: Reuters
Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on seurustellut Nicholas Houltin kanssa kolmisen vuotta. Kuva: Reuters

Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on viime aikoina pitänyt sormusta vasemmassa nimettömässään.

Nälkäpeli-näyttelijä Jennifer Lawrence, 23, bongattiin tällä viikolla useassa eri paikassa sormus vasemmassa nimettömässään. Jenkki- ja brittimediat ovat nyt arvuutelleet, onko näyttelijä Nicholas Hoult, 24, kihlannut naisystävänsä.

Sydämenmuotoinen, turkoosi sormus ei tosin näytä ihan perinteiseltä kihlasormukselta, mutta eipä kaikkien rakastama rivosuu Jennifer ole itsekään kaikista tavanomaisin Hollywood-tähti. Jennifer ja Nicholas eivät ole kommentoineet mahdollista kihlausta.

Pari tapasi X-Men: First Class -elokuvan kuvauksissa vuonna 2011. He erosivat alkuvuodesta 2013, mutta palasivat toistensa kainaloihin reilu puoli vuotta myöhemmin.

Jennifer ja Nicholas poistumassa lontoolaisesta ravintolasta torstaina. Sieltähän se sormus pilkottaa, kun tarkkaan katsoo. Kuva All Over Press/Splash

Jennifer ja Nicholas keväällä 2012. Kuva: Getty Images

Lue myös:

Tämän takia rakastamme häntä – parhaat Jennifer Lawrence -hetket

Jennifer Lawrence lumoaa American Hustlessa, vaikka jäikin Oscaritta

Julkkisten legendaarisimmat kompuroinnit – katso videot

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!