Suomalaiselle videobloggaajalle satelee rakkaudentunnustuksia ympäri maailmaa.

Näyttelijä Josep Gordon-Levitt jakoi Facebookissa suomalaisen kielinaisen What Languages Sound Like -videon kehujen kera. Hän ei ole ainoa 19-vuotiasta matkijaneroa fanittava! Saralle satelee rakkaudentunnustuksia Instagramissa ja Youtubessa. Muun muassa tällaisia:

"Joku päivä tulen Suomeen ja vien sinut treffeille"

"Tule Ruotsiin, niin menemme naimisiin ja elämme onnellisina"

"Mennään naimisiin?"

"Kerro PayPal-tilisi, niin annan sinulle kaikki rahani!"

"Tämä on rakkautta ensisilmäyksellä"

"Rakkautta Amerikasta

Saran videota on katsottu jo yli 2,3 miljoonaa kertaa kolmen päivän aikana. Kiitos supersuosiosta kuuluu muun muassa internetin etusivuksi kutsutulle Redditille.

Smoukahontas-nimellä vloggaava suomalaisnainen kertoo keskiviikkona julkaistulla jatkovideolla What Languages Sound Like #2 enemmän itsestään ja matkii uusia kieliä.

– En odottanut videon saavan näin paljoa huomiota, Sara selittää ja paljastaa puhuvansa oikeasti vain kolmea eri kieltä.
 

 

Tästä kaikki alkoi:

Suomalaisen vloggaajan siansaksavideosta tuli nettihitti

Juttua muokattu 7.3.2014 klo 11:53.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.