Laulaja Kaija Koo odottaa kesän festarikeikkoja. ”Yksi kiinnostavimmista on Turun Down By The Laituri, koska en ole esiintynyt siellä ennen.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Laulaja Kaija Koo odottaa kesän festarikeikkoja. ”Yksi kiinnostavimmista on Turun Down By The Laituri, koska en ole esiintynyt siellä ennen.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Kaija Koo on löytänyt mieluisan harrastuksen, jolla pitää keikkakuntoaan yllä.

Kesällä tiiviisti keikkaileva Kaija Koo tietää, ettei lavalla jaksa heilua, jollei kunnostaan pidä huolta.

– Olen keksinyt pyöräilyn. Minulla on raskas, vanha mummopyörä, jolla poljen aamulenkkejä kotikulmillani Tuusulassa. Poljen paikalliseen kahvilaan, jossa nautin kupillisen ja sitten fillaroin täysillä kotiin. Olen sanonut kahvilanpitäjille, ettei heidän tarvitse pelästyä ja tilata ambulanssia, jos ilmaannun sinne punaisena ja puuskuttaen, Radio Aallon ja Me Naisten Helsinki-päivän konsertissa esiintynyt laulaja nauraa.

Kaija sanoo olevansa ihminen, joka tekee asiat täysillä. Niinpä hän ei hölläile pyöränkään selässä.

– Polkeminen on parasta kunnonkohotusta. Joku ammattilainen sanoi, että sinähän teet intervallitreeniä. Olen huomannut, kuinka nopeasti kunto on noussut, hän iloitsee.

Kaija nostelee kotona myös kahvakuulaa ja jumppaa fustra-kepillä.

– Haluan pitää itseni terveenä. Kunto kasvaa myös kesän kiertueella, sillä keikoilla palaa kaloreita, energisistä esiintymisistään tunnettu artisti sanoo.

Lue myös:

Kaija Koo: "Julkisuus teki minusta sietämättömän ystävän"

Lisääntyvätkö naisen seksuaaliset halut iän myötä, Kaija Koo?

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.

Britannian prinssi William saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen marraskuun viimeisinä päivinä. Presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua, mutta on Williamilla muutakin odotettavaa!

  1. Oh dear! Prinssi William on varmasti tottunut päivittelemään surkeaa säätä kotisaarellaankin. Suomi lienee kuitenkin yksi säävoivottelun paratiiseista. Jos tässä lajissa kisattaisiin, olisimme aina MM-finaalissa. Liity siis huokailumittelöön! 
  2. Marraskuisessa viimassa jokainen järki-ihminen käyttää päähinettä, mikä on loistouutinen kaikille hiusongelmien kanssa kamppaileville. Syyspipo korville vedettynä ei tarvitse murehtia lättänästä kuontalosta – tai aatelisesti nousevasta hiusrajasta. Kröhöm.
  3. Pimeässä jokainen näyttää hyvältä. Jokainen. 
  4. Pimeässä Helsingissä saattaa törmätä muihinkin prinsseihin! Marraskuun viimeisinä päivinä alueen prinssitiheys on maksimissaan, sillä myös Ruotsin prinssi Daniel saapuu kaksipäiväiselle vierailulle.
  5. Prinssi Daniel aikoo käydä kasvuyritystapahtuma Slushissa. Lähde imuun, niin saat kokea ikäkriisivuoristoradan koko kierroksen. Jos presidentti Sauli Niinstön seurassa tunnet itsesi kovin nuoreksi, lupaamme, että Slushissa 35-vuotias saa mukavan tönäisyn takaisin todellisuuteen. Ei sitä sittenkään ihan untuvikkoja enää olla.
  6. Prinssi William saapuu Suomeen ilman perhettään. Kyllähän se tiedetään, että elämä pienten lasten (ja vielä raskaana olevan, jatkuvasti pahoinvoivan kumppanin) kanssa voi välillä olla rankkaa. Hengailu Sauli Niinistön seurassa voi siis tuntua ihan lepolomalta. Sale ei varmasti paisko ruokaa lattialle tai saa raivareita kättelyjonossa. Jos kuopuksen syntymän jälkeen kaipaat irtiottoa, tervetuloa uudelleen!

Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio
Suomessa ei tarvitse siristellä silmiä auringossa tai tarvitse huolehtia UV-vaatteista. Olet saapunut migreenivapaalle vyöhykkeelle! Kuva: Sanomien arkisto / Pete Aarre-Ahtio