Eminem olisi saattanut suostua elokuvaprojektiin, jos se olisi muistuttanut vähän enemmän vuoden 1979 kulttiklassikkoa.

Räppäri-näyttelijä 50 Cent, 40, olisi halunnut tehdä elokuvan, jossa hän ja Eminem, 42, näyttelevät vastakkaisten jengien pääjehuja. Elokuva oli tarkoitus kuvata Detroitissa, Eminemin kotikaupungissa. Eminemiä yritettiin houkutella elokuvaan sillä, että hän olisi päässyt joka päivä kuvauksien jälkeen kotiinsa, ja näyttelijäntyöstäkin olisi maksettu ihan mojova summa, vähän yli 7 miljoonaa euroa. Mutta tämä ei käynyt.

Eminem ei ollut tyytyväinen 50 Centin leffaideaan, vaan olisi halunnut parannella sitä. Eminemin mukaan siitä olisi parhaimmillaan voinut tulla kuin vuoden 1979 kulttielokuva The Warriors, jossa New Yorkin jengit ottavat yhteen, 50 Cent muistelee Q-lehden haastattelussa.

Elokuvaa ei ikinä tehty, ja Eminem sai pitää kiinni periaatteistaan. Katuukohan hän nyt päätöstään? Räppärillä saattaisi olla käyttöä seitsemälle miljoonalle, sillä hänet haastettiin oikeuteen alkuvuodesta. Räptrio Hotstylz väittää, että Eminem on käyttänyt heidän kappalettaan luvatta Rap God -biisissä.

50 Cent on näytellyt useassa elokuvassa, muun muassa tuoreessa nyrkkeilyelokuvassa Southpaw. Hän on myös tuottanut leffoja. Eminem muistetaan parhaiten valkokankaalta hänen omaelämänkerrallisesta 8 Mile -elokuvastaan.

Ewan McGregorin huhutaan jättäneen vaimonsa kanssanäyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin vuoksi. 

Skottinäyttelijä Ewan McGregor on yhysvaltalaisen viihdesivusto TMZ:n mukaan jättänyt avioerohakemuksen. McGregor on ollut vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa naimisissa vuodesta 1996.

Avioerohakemus ei ole suoranainen yllätys, sillä McGregor ja Mavrakis ilmoittivat jo viime vuoden lokakuussa eronneensa. Avioerohakemuksessa on TMZ:n mukaan vielä sitäkin aikaisempi eropäivämäärä, 28.5.2017. 

Lokakuun 2017 eroilmoituksen aikoihin McGregorin ja näyttelijä Mary Elizabeth Winsteadin nähtiin suutelevan toisiaan lontoolaisessa kahvilassa ja poistuvan sen jälkeen McGregorin moottoripyörällä. Winstead, 33, ja McGregor, 46, näyttelevät yhdessä Fargo-sarjassa.

Winstead on eronnut entisestä aviomiehestään toukokuussa 2017, siis samaan aikaan kuin Ewan McGregor ja Eve Mavrakis, 51, ovat avioerohakemuksen mukaan tehneet eropäätöksen.

Rikosdraama Fargon näyttelijät Carrie Coon, Olivia Sandoval, Ewan McGregor ja Mary Elizabeth Winstead poseeraavat viime toukokuussa otetussa kuvassa yhdessä. 

Vaikuttaa siltä, että McGregorin ja Winsteadin suhde ei jäänyt vain lokakuiseen suuteloon Lontoossa. People-lehden mukaan pariskunta nähtiin kävelemässä käsi kädessä Los Angelesissa marraskuussa. 

Golden Globe -gaalan palkintopuheessaan McGregor kiitti sekä vaimoaan että Winsteadia – tosin hän jakoi kiitosta myös muille kanssanäyttelijöilleen. 

Ewan McGregorilla ja Eve Mavrakisilla on neljä yhteistä lasta, joista yksi on jo aikuinen. TMZ:n mukaan McGregor on hakenut yhteishuoltajuutta, ja Mavrakis puolestaan toivoo saavansa lapset itselleen niin, että McGregorilla säilyisi tapaamisoikeus.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.