”Nuorempana ajattelin, että minulla olisi tässä iässä jo omakotitalo ja lapsia, mutta vielä tuollaiset eivät tunnu ajankohtaisilta”, 26-vuotias Sara Sieppi miettii. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Nuorempana ajattelin, että minulla olisi tässä iässä jo omakotitalo ja lapsia, mutta vielä tuollaiset eivät tunnu ajankohtaisilta”, 26-vuotias Sara Sieppi miettii. Kuva: Jonna Öhrnberg

Sara Sieppi suuntaa aurinkolomille monta kertaa vuodessa. Viimeksi hän oli Roope Salmisen kanssa neljä päivää Kreikassa. – Meidän pitää sopia yhteisen lomat hyvissä ajoin, kun molemmilla on kiireitä, Sieppi kertoo.

Juontaja Sara Sieppi on tullut varovaisemmaksi, mitä hän laittaa 113 000 seuraajan Instagram-tililleen.

–  Laitoin vähän aikaa sitten kasvokuvan, jossa olin ilman meikkiä. Ajattelin, että olisi kiva laittaa, miltä näytän 80 prosenttia ajasta. Hyvänen aika sitä palautteen määrää! Koska minulla oli ripsipidennykset ja kulmat kestona laitettuna, sain valtavasti palautetta, että olen huono roolimalli nuorille tytöille.

Vuonna 2011 Miss Suomeksi valittu Sara muutti kruunaamisen myötä Helsinkiin. Torniossa kasvanut nainen oli haaveillut pidempään muutosta pääkaupunkiin ja matkustelusta maailmalla.

– Kasvoin nelilapsisessa perheessä. Pohjoisesta ulkomaille lähteminen oli vaikeampaa, ja matkustelimme lomilla paljon kotimaassa. Pääsin ensimmäisen kerran ulkomaille kaverini perheen mukana, kun olin yläasteella.

”Saattaa tulla kommenttia, että mene edes välillä töihin.”

Helsinkiin muuton jälkeen Sara on matkustanut aurinkoon monta kertaa vuodessa. Viimeksi hän oli avopuolisonsa Roope Salmisen kanssa neljä päivää Kreikassa.

– Meidän pitää sopia yhteisen lomat hyvissä ajoin, kun molemmilla on kiireitä. Itsestä tuntuu, että pääsen muualla oikeasti lomailemaan. Suomessa en osaa olla tekemättä mitään.

Sara lataa myös matkoiltaan paljon kuvia Instagram-tilille. Matkakuvien kohdalla Sara on huomannut, että seuraajamäärä laskee.

– Silloin saattaa tulla myös kommenttia, että mene edes välillä töihin.

Freelancerina työskentelevällä Saralla työt ovat projektiluontoisia, mikä mahdollistaa matkustelun. Tällä hetkellä hän kuvaa Onnenpyörää Jethro Rostedtin kanssa.

26-vuotias Sara on tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseen.

– Nuorempana ajattelin, että minulla olisi tässä iässä jo omakotitalo ja lapsia, mutta vielä tuollaiset eivät tunnu ajankohtaisilta. Ehkä jos olisin jäänyt pohjoiseen, asiat voisivat olla toisin, Sirpa Rydmanin muotishow'ssa esiintynyt Sara kertoi.