Justin Timberlake ja Jessica Biel. Kuva: Reuters
Justin Timberlake ja Jessica Biel. Kuva: Reuters

Näyttelijä Jessica Biel on hengaillut Helsingissä miehensä Justin Timberlaken esiintyessä.

Helsingissä maanantaina esiintyneen Justin Timberlaken, 33, näyttelijävaimo Jessica Biel, 32, hehkuttaa Instagramissa Helsinkiä.

Helsinki!!!! Täällä on liian upeaa, hän kirjoittaa.

Biel jakoi keikkapäivänä ensimmäiset Suomi-kuvansa, jotka oli otettu turistien suosimasta Suomenlinnasta. Tuoreimmassa kuvassa komeilee Helsingin maamerkki, tuomiokirkko. Kesällä kummatkin ovat turistien valloittamia.

Justin Timberlake esiintyy seuraavaksi Venäjällä Pietarissa. Pariskunta saattaa siis viettää vielä päivän Helsingissä.

Timberlake ja Biel ovat olleet naimisissa vuodesta 2012 ja seurustelleet vuodesta 2007. Ennen Bieliä Timberlake on yhdistetty ainakin  Scarlett Johanssoniin, Cameron Diaziin, Janet Jacksoniin ja Britney Spearsiin.

Jessica Biel muistetaan muun muassa elokuvista Silmänkääntäjä (2006), Ystävänpäivä (2010) ja Hitchcock (2012).

Lue myös:

Justin Timberlake: "Minua ei kannata kadehtia"

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.