Justin Timberlake uuden Runner Runner -elokuvansa edustustilaisuudessa syyskuussa 2013.
Justin Timberlake uuden Runner Runner -elokuvansa edustustilaisuudessa syyskuussa 2013.
Justin Timberlake ja vaimo Jessica Biel syyskuussa 2013.
Justin Timberlake ja vaimo Jessica Biel syyskuussa 2013.
Pariskunta avioitui salaa Italiassa lokakuussa 2012.
Pariskunta avioitui salaa Italiassa lokakuussa 2012.
Justin Timberlake ja 'N Sync-yhtyeen pojat palasivat yhden keikan ajaksi lavalle elokuussa 2013.
Justin Timberlake ja 'N Sync-yhtyeen pojat palasivat yhden keikan ajaksi lavalle elokuussa 2013.
Hurmuri on pannut itsensä likoon monessa Saturday Night Live -hassuttelussa.
Hurmuri on pannut itsensä likoon monessa Saturday Night Live -hassuttelussa.
Tässä SNL-sketsissä Justin Timberlake kuului Beyoncén taustatanssijoihin.
Tässä SNL-sketsissä Justin Timberlake kuului Beyoncén taustatanssijoihin.
Suloinen kikkarapää vuonna 2009.
Suloinen kikkarapää vuonna 2009.

Poptähti Justin Timberlake, 32, saapuu vihdoin ensimmäiselle visiitilleen Suomeen. Päivitä tietämyksesi hurmurista – ja kertaa tosifanin ykkössääntö keikalle!

1. Tuli tunnetuksi 1990-luvun poikabändi 'N Syncistä. Bändi palasi kymmenen vuoden keikkatauon jälkeen vielä kerran lavalle 2013 vuoden VMA-gaalassa.

2. Heilasteli poikabändiaikoinaan Britney Spearsin kanssa, johon tutustui Disneyn musiikkikerhossa. Britney on kertonut saaneensa Justinilta ensisuudelmansa 13-vuotiaana. Justin purki erosuruaan muun muassa Cry Me A River -kappaleellaan.

3. Huumorimiehiä. Sen todistaa aktiivinen vieraileminen Saturday Night Live -sketsiohjelmassa ja komiikkayhtye The Lonely Islandin kappaleilla.

4. Hullu keräilijä, joka hamstraa kokoelmiinsa muun muassa tennareita, pelipaitoja ja kynttilöitä.

5. Sai naissotilas Kelsey De Santisilta YouTubessa kutsun merijalkaväen tanssiaisiin, joihin hän myös otti osaa 2011. 

6. Avioitui syksyllä 2012 salakavalasti Italiassa pitkäaikaisen on-off-kumppaninsa Jessica Bielin kanssa. Pariskunta on "ollut yhdessä" vuodesta 2007.

Bonustieto faneille: Jos aiotte mennä katsomaan Justinia, älkää hyvät ihmiset viskoko miestä pehmoeläimillä. Hän on kertonut pelkäävänsä menettävänsä tajuntansa kesken keikan fanien lavalle heittämien pehmoeläinten vuoksi. Tämän lisäksi mies pelkää haikaloja, käärmeitä ja hämähäkkejä. Älkää tuoko niitäkään.

Justin Timberlake esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla maanantaina 12. toukokuuta 2014. Liput tulevat myyntiin maanantaina 14. lokakuuta 2013.

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.