Sori siitä pyllystä, tyypit! Kuva: Reuters
Sori siitä pyllystä, tyypit! Kuva: Reuters

Poppari joutui pahoittelemaan paljasteluaan Instagramissa, koska se järkytti nuoria faneja.

Hiljattain kohuttiin Justin Bieberin paljaasta takapuolesta, joka komeili ensin tähden Instagram-tilillä ja lopulta laajalti ympäri internetiä. Kuva herätti Bieberin uskollisessa belieber-fanijoukossa ihastusta, ja enemmänkin haluttiin nähdä.

Nyt Justin on poistanut pyllykuvan Instagramista, koska tähden nuorimmat ihailijat ovat kummeksuneet kuvaa. Justin julkaisi Instagramissa pyllykuvaa mukailevan piilottelukuvan, jossa hän on selin kameraan, pukeutuneena löysiin vaatteisiin.

Kuvatekstissä hän kirjoittaa:

– Hei, poistin Instagramista kuvan takapuolestani, en siksi, että ajattelisin sen olevan huono, vaan siksi, että erään läheiseni tytär seuraa minua ja oli nolostunut nähdessään pyllyni, enkä todellakaan ollut ajatellut asiaa tästä kulmasta. Minusta tuntui kamalalta, että tytöstä tuntui pahalta, Justin kirjoittaa.

– Kaikille niille, joita olen mahdollisesti loukannut, haluan kertoa olevani pahoillani. Se oli täysin hyväsydäminen vitsi, mutta en huomioinut pieniä, jotka seuraavat minua. Rakastan teitä, tyypit, hän jatkaa.

Mutta onhan 21-vuotias Justin tehnyt töitä kroppansa eteen, joten ei ihme, että hän haluaa vähän vilautella. Hän kertoi Men's Health Magazinelle viime huhtikuussa:

– Kasvan isommaksi, mieheksi. Minun hartiani eivät sovi kaikkiin asuihin.

Lähde: Eonline.com

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.