Jussi 69 testattiin Tavistestissä vuonna 2006. Hän sai 5 pistettä ja tuloksen: ei mahiksia tavikseksi.

Lottoatko?

En ole kiinnostunut uhkapeleistä, mutta Renossa pelasin pitkästä aikaa Black Jackia. Se oli hauskaa; tarjoilu oli ilmaista niin kauan, kuin jatkoin pelaamista. Jäin häviölle noin 20 taalaa.

√ Onko sinulla Ikean huonekaluja?

Kyllä, ostin läjän cd-hyllyjä, jotka tilasin kotiinkuljetuksella. Ovelleni ilmestyi venäjää puhuva mies sekä kuorma, jossa kaikki oli romuna. Seuraavasta satsista puuttuivat ruuvit. Hyllyt saatiin lopulta seinälle, mutta toiste en Ikeassa asioi. Aiemmin keräsin kitsch-krääsää ja popkulttuurileluja, mutta himasta tuli järjetön museo. Enää en haali enkä omista mitään korvaamatonta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katsotko Salattuja elämiä?

En, mutta olisi ehkä kannattanut. Olin vasta tutustunut Jasper Pääkköseen, kun juttelimme Stockan kellon alla ja sadan kiljuvan tytön lauma lähestyi meitä. Kelasin, että olenko näin kuuluisa. Tytöt kuitenkin juoksivat ohitseni Jasperin kimppuun, ja jäin ihmettelemään, kuka helvetti tuo kaveri on.

Käytätkö kauppaketjujen bonuskortteja?

Kauppaketjuihin ei kortteja löydy, mutta kerään Finnairin ja SAS:n pisteitä. Niillä tienaan pari Etelä Euroopan lentoa vuodessa. Ravintoloiden vip-kortitkin päätyvät pöytälaatikkoon ja niiden vip-kopeissa seisoksin tosi harvoin. Sinne päätyvät ne, jotka hinkuvat juorupalstoille.

Karita vai Anne Mattila?

Karita on se yläosaton oopperalaulaja, mutta kuka Anne? Ennemmin lähtisin Karitan konserttiin, koska hänet edes tiedän.

√ Siivoatko itse?

Joo, kukas muukaan? Imurointi on helvetin kivaa. Ärsyttävintä on tiskaaminen, saan tuhrattua tuntikausia yksiin aterimiin. Uudessa kämpässäni sijoitin tiskikoneeseen. Vanhan asunnon siivoaminen tuntui järjettömältä, joten sinne pestasin siivoojan.

Taksi vai bussi?

Olin saamaton liikkuja niin kauan, että taksi-Kovasen kuskit muistavat osoitteeni. Nyt sain Amerikasta uniikin fillarin, jolla hoidan kaupunkikulkemiseni. Kypärän hankin, kun löydän kromikypärän 50-luvun tyyliin.

Onko sinulla lauantaisin saunavuoro?

Ei. Kävin äskettäin kaveriporukalla saunaravintolassa, ja se oli toinen kertani saunassa tällä vuosituhannella. Edellisen kerran saunoin vuonna 2004 mutsin landepaikassa.

Syötkö eineksiä?

En edes tiedä tarkalleen, mikä on eines? Jos se on nihkeä valmismakaronilaatikko, niin en syö. Sen sijaan pakastealtaan wokkipussi toimii hyvin itse kokatun aterian pohjana.

√ Mitä maitolitra maksaa?

Lähikaupassa se maksaa 79 senttiä. Juon joka aamu kolme tuopillista lattea, ja niihin kuluu litra maitoa. Alkupäivän saan juosta vessassa, mutta ilman kahvisatsiani olen kärttyisä. Aamukahvimaidot on pakko hakea valmiiksi, tulin kotiin mihin aikaan tahansa. Aiemmin vannoin italialaisen kahvin nimeen, mutta nyt rakastan Starbucksin junttikahvia. Starbuckseihin mulla on maksukorttejakin.

 Kalja vai cosmopolitan?

Bisse on aina parempi.

Syötkö usein ulkona?

Kyllä. Thaikkuliruoka ja japanilainen ovat suosikkeja. Keikkailtaa ei pärjää rehuilla ja helvetinmoista grillikylkeä seuraa viiden tunnin toimintakyvyttömyys.

 Esiinnyt usein paidatta. Käytätkö itseruskettavaa?

En. Bändirooliini kuuluisi olla kalpeanvalkoinen, mutta koska tykkään käydä rantsussa, imagojuttu menee toisinaan mönkään. Brasiliassa harrastin ensikertaa surffausta ja innostuin täysillä.

Värjäätkö tukkasi itse?

En, Hair Gaten Tia on värjännyt tukkani jo monta vuotta.

Poistatko silmämeikin yöksi?

Riippuu, monelta pääsen kotiin. Jos tulen baarista, en aina jaksa. Pitäisi kyllä, sillä meikki tuhraa silmät ja niistä tulee tulipunaiset.

Ostatko vaatteesi marketista vai putiikista?

En tarkoita brassailla, mutta Suomesta en osta mitään. Saan kamppeita suoraan maahantuojilta valintani mukaan. Kun shoppaan, ykköspaikkoja ovat Melrose Avenue Los Angelesissa tai Tokio. Nykyään tyylini on yksinkertaistunut ja koreilu jäänyt vähemmälle.

Onko sinulla vyölaukkua?

Ei, mutta kaikessa urpoudessaan siitä voisi lanseerata coolin trendin. Uusi puhelimeni on turhan iso, ja kun savukkeetkin pitää saada mukaan, vyölaukku olisi just mahtava.

Pakettimatka vai omatoimiseikkailu?

Kouluikäisenä kävin valmismatkalla mutsin kanssa. Viimeksi lomailin kreikkalaisella minisaarella ennen keikkojamme ja jenkkikiertueelta jäin pyörimään Hollywoodiin. Dj-keikat ovat hyvä veruke hengailla uusissa kaupungeissa. Matkustaminen on kivaa, mutta vihaan lentokenttiä. Lomalla kelpaisi vain lojua himassa ja katsoa telkkaria.

Käytkö Ruotsinristeilyillä?

En, ne ovat maanpäällinen helvetti.

Kauppahalli vai marketti?

Ei kumpikaan. Ulko-oveltani on seitsemän metriä lähi-Essoon, joka on aina auki ja jopa tilaa lempituotteitani. Voi mennä viikkoja, etten ehdi muualle kauppaan.

Onko sinulla samppanjavispilä?

Ei. Tärkeimmät keittiövälineeni ovat pressokeitin, juustohöylä, paistolasta ja wokkipannu.

Kuvaile kotiasusi?

Otan paidan pois. En ole koskaan käsittänyt jengiä, joka kotona hiippailee muumipuvussa.

Onko kirjahyllyssäsi kirjoja vai koriste-esineitä?

Kirjoja, elämäkertoja ja bändikirjoja. Koriste-esineet eli pienoisrumpusetti ja Nightmare before Christmas -nuket nököttävät ikkunalaudalla. Levyjä on pirusti, eivätkä ne ole missään järjestyksessä. Dj-keikoille varustaudun aukaisemalla matkalaukun ja kaatamalla sinne hyllyllisen levyjä.

Onko sinulla Aalto-vaasia?

Ei. Kosketukseni Aalto-vaasiin on peräisin kouluajoilta, kun nörttityttö keräsi kolehdin ja hankki maljakon lahjaksi luokanvalvojalle. Se taisi olla sininen.

? Keräätkö nimikirjoituksia?

Vain kun muusikkoystävät antavat levyjään, pyydän niihin omistuskirjoituksen. Syntymäpäiväkseni sain kyllä Gwen Stefanin nimmaroiman viestin, ja sitä kannoin lompakossa pitkään.

Nauratko Kympin uutisten loppukevennyksille?

Olenkohan itsekin ollut uutisten loppukevennys? Ne ovat useammin hellyttäviä kuin hauskoja, varsinkin kun ohjelmassa on über-söpö eläinpentu.

Oletko itse tavis?

Montako tavispistettä sait?

yli 30 Umpitavis

21–30 perustavis

11–20 sillä hilkulla

0–10 ei mahiksia

Sisältö jatkuu mainoksen alla