Juontaja Sanna Kiiski on selättänyt kauhujen vuoden, jonka aikana hän menetti äitinsä ja sai tietää lapsensa sairastavan syöpää. – Elämä on aika sellaista normaalia pikkulapsiarkea, Sanna kertoo Anna Perhon uudessa Superarkea!-ohjelmassa.

Video: Radio Aalto

Juontaja Sanna Kiiski, 39, kertoi Anna Perhon uuden Superarkea!-nettisarjan ensimmäisessä jaksossa elävänsä rankan vuoden jälkeen normaalia pikkulapsiarkea. Sanna menetti viime vuonna äitinsä ja sai tietää keskimmäisen lapsensa Benin sairastavan harvinaista imukudossyöpää.

– Nyt elämä on aika sellaista normaalia pikkulapsiarkea. Esikoisella on uniongelmia ja pieni heräilee öisin, mutta kaikki on niin paljon paremmin kuin meillä oli vaikeimpina aikoina, Sanna kertoo Annalle.

Entiseksi kontrollifriikiksi itseään nimittävä Sanna tunnustaa ohjelmassa, että hänen elämänsä on muuttunut kokemuksien vuoksi paljon.

– Piti elää 39 vuotta, jotta tajusi, ettei kaikkea voi hallita. Ennen sanoin aina, että lapset ovat tärkeimpiä, mutta työasiat ajoivat silti ohi. Eivät enää. Tiedän konkreettisesti, miltä tuntuu pelätä yhden lapsensa menettämistä, Sanna sanoo.

– Olen tyytyväisempi mieheeni, itseeni ja muihin ihmisiin. Olen sallivampi. Ennen olin kärkkäämpi kritisoimaan ihmisiä ja heidän valintojaan, hän myöntää.

Voit katsoa koko 35 minuutin pituisen jakson Radio Aallon sivuilla.

Lue myös:

Näyttelijä Armi Toivanen: "Isän kuolema kovetti minut pitkäksi aikaa"

Kauko Röyhkän äiti sai aivoinfarktin tavaratalossa: "Tapasi kaikki rakkaimmat ennen kuolemaa"

Pikkusiskonsa menettänyt Martina Aitolehti: "Hän valitsi väärän tien"