Sami Kuronen kertoi, että Temptation Island -sarjaan etsitään jälleen sinkkuja ja pareja kolmannelle kaudelle. ”Ainakin sosiaalisen median perusteella pöhinä on kovaa.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Sami Kuronen kertoi, että Temptation Island -sarjaan etsitään jälleen sinkkuja ja pareja kolmannelle kaudelle. ”Ainakin sosiaalisen median perusteella pöhinä on kovaa.” Kuva: Jonna Öhrnberg

Juontaja asuu tällä hetkellä kumppaninsa kanssa eri kaupungeissa.

Tänä viikonloppuna Tikkurila-festivaaleilla juontajana työskennellyt Sami Kuronen kertoi suunnittelevansa yhteen muuttamista tyttöystävänsä Mirkka Torikan kanssa. Tällä hetkellä Mirkka asuu lapsineen toistaiseksi Jyväskylässä, mutta tilanteeseen saattaa tulla pian muutos.

– Ensi vuosi mennään näin, koska tytöillä alkavat syksyllä koulut. Olemme puhuneet yhteen muuttamisesta, mutta emme pidä sen kanssa kiirettä. Päivä, viikko ja vuosi kerrallaan, Sami kertoi.

Samin kesäloma alkaa ensi viikolla. Esimerkiksi Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Sami sanoi festivaalien ja syksyllä nähtävän Toisenlaiset äidit -sarjan kuvausten sotkevan lomarytmiä.

– Tälle kesälle kasaantui kaikenlaista ekstraa, joten lomailut jäävät nyt vähemmälle. Mutta se oli tietoinen valinta, Sami tokaisi.

Elokuun alussa Kuronen suuntaa perheineen Etelä-Pohjanmaalle maakuntamatkailemaan.

– Lisäksi säästin yhden viikon syksyyn, jolloin suuntaamme koko porukka etelään lämpöön.

Yli 25 vuotta radiota tehnyt Kuronen sai ennen tv-pestejä kävellä kaduilla rauhassa. Nykyään hänen kasvonsa kuitenkin tunnistetaan päivittäin.

– Nyt kaverikuvan pyytäjiä riittää ruokakaupoissakin. Mutta se on vain mukava asia!

Tilaa Me Naisten uutiskirje, voit tilata sen kautta lehden maksuttoman näytenumeron kotiisi.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.