Aiemmin 30 kiloa laihduttanut Lotta Backlund sai juoksemisesta rasitusvamman. – Liikunta on vähän kuin hampaiden peseminen, sitä vain pitää tehdä.

Koomikko, tuottaja Lotta Backlund, 33, joutui juoksukieltoon.

– Lääkäri totesi päkiässä rasitusvamman ja kulumaa pehmytkudoksessa, Lotta sanoo.

– Tämä ärsyttää niin paljon. Minulla oli niin sanotusti kaikki munat juoksukorissa. Nyt pitäisi siis löytää innostusta muuhun liikkumiseen. Siksi minulla on huomenna treffit personal trainerin kanssa.

Rasitusvamma ei estäisi Lottaa pyöräilemästä tai uimasta, mutta pelkkä ajatus uima-altaasta herättää ahdistusta.

– Jos juokseminenkin voi olla joskus vähän tylsää, niin vedäpä tunti 25 metrin mittaista allasta päästä päähän, siinähän lähtee järki, hän nauraa.

Lotta muistuttaa, ettei ole mikään himoliikkuja, vaikka onkin tottunut juoksemaan lähes tunnin lenkin vähintään kolme kertaa viikossa.

– Jos voisin valita, niin kyllähän minäkin mieluummin lukisin kirjaa tai katsoisin Big Brotheria kuin liikkuisin. Mutta liikunta on vähän kuin hampaiden peseminen iltaisin: sitä vain pitää tehdä, että pysyy terveenä.

Lotta laihdutti pari vuotta sitten huimat 30 kiloa. Pudotetut kilot ovat myös pysyneet poissa. Koomikko sanoo, että elämänmuutos onnistui, koska hän ei koskaan yrittänytkään muuttaa kaikkea.

– Jos haluaa onnistua laihtumisessa, täytyy myös pitää vähän kivaa elämässä. Kaikkea ei voi jättää pois. Pullaa, kakkua ja skumppaa pitää ehdottomasti nauttia – kunhan muistaa, ettei syö liikaa! Se on ollut minun tieni.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!