Kuva Reuters
Kuva Reuters

Julkisuudessa ryvettyneen tv-kokki Nigella Lawsonin ongelmat jatkuvat: nyt tähdeltä evättiin pääsy Yhdysvaltoihin.

Nigella Lawsonin piti lentää keskiviikkoiltana Lontoosta Los Angelesiin, kun hänet pysäytettiin Heathrow'n kentällä, kertoo Daily Mail.

Sensuellilta kokkikaunottarelta evättiin pääsy Yhdysvaltoihin, koska hän taannoin myönsi käyttäneensä kokaiinia ja poltelleensa ”kantsua” satunnaisesti vuosien aikana ja jopa lastensa edessä.

Nigella tuomaroi Yhdysvalloissa esitettävää The Taste -kokkikilpailua, mutta nyt tv-ura rapakon toisella puolen on vaarassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tähtikokin asianajajat kävivät heti toimeen, mutta sillä ei välttämättä ole mitään merkitystä. Vaikka Nigellaa ei tuomittu kotimaassaan, Yhdysvaltojen viranomaisten linja huumeista kärähtäneisin ulkomaalaisiin on ollut hyvin ankara.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös muilla huumausaineita käyttäneillä brittijulkkiksilla kuten esimerkiksi edesmenneellä Amy Winehousella tai Gallagherin veljeksillä Noelilla ja Liamilla on ollut vaikeuksia päästä maahan.

Kohusta toiseen

54-vuotiaalla Nigellalla on ollut elämänsä rankin vuosi. Kesällä taidegalleristina tunnettu aviomies Charles Saatchi yritti kuristaa vaimonsa kesken ravintolaillallisen.

Paikalle osui paparazzi ja järkyttävät kuvat tilanteesta päätyivät brittitabloideihin. Nigella sai pikaeron, mutta puoliso suuttui julkisesta nöyryytyksestä.

Nigellan huumeidenkäyttö tuli tämän jälkeen julki. Huhuja kyökkikuningattaren huumeongelmasta on liikkunut jo kauan, koska aviopari kävi pitkään oikeutta kahta entistä avustajaansa vastaan. Avustajia syytettiin satojen tuhansien puntien kavalluksesta työnantajiltaan.

Eron jälkeen Charles Saatchi alkoi kuitenkin väittää, että Nigella olisi antanut avustajilleen rajattoman käyttöoikeuden tileihinsä, jotteivät nämä puhuisi hänen viehtymyksestään kokaiiniin.

Nigella ei suostunut koskaan myöntämään tätä, mutta oikeus totesi avustajat syyttömiksi.

Ex-mies menehtyi

Lopulta Nigella myönsi aloittaneensa huumeidenkäytön, kun hänen ensimmäinen aviomiehensä aikoinaan sairastui syöpään ja lopulta menehtyi siihen.

Naisen mukaan huumeet tekivät sietämättömästä elämänvaiheesta edes jotenkuten kestettävissä olevan.

Nigella kuitenkin vakuutti olevansa vain satunnaiskäyttäjä. Scotland Yard ei ole aikonut nostaa syytettä tv-kokkia vastaan ellei huumeidenkäytöstä tule uusia todisteita.

Lue myös:

Tuleeko Angelina Joliesta julkkiskokki Nigella Lawson?

Sisältö jatkuu mainoksen alla