”Olemme sen verran erikoisia ihmisiä, ettei toista samanlaista ole helppo löytää”, asianajaja Heikki Lampelan kanssa taas seurusteleva Hanna Kärpänen sanoo. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Olemme sen verran erikoisia ihmisiä, ettei toista samanlaista ole helppo löytää”, asianajaja Heikki Lampelan kanssa taas seurusteleva Hanna Kärpänen sanoo. Kuva: Jonna Öhrnberg

Julkkisjuristi Heikki Lampelasta muutama viikko sitten eronnut Hanna Kärpänen kertoo parin palanneen yhteen. – Avain Heikin asuntoon on taas minulla. Päivä kerrallaan mennään, hän sanoo.

Asianajaja Heikki Lampela, 53, ilmoitti marraskuun alussa Facebook-sivuillaan eronneensa naisystävästään, myyntialalla työskentelevästä Hanna Kärpäsestä, 33. Pari ehti seurustella seitsemän kuukautta.

Välirikko ei kestänyt kauan, sillä Hanna kertoo olevansa jälleen yhdessä Heikin kanssa.

– Avain Heikin asuntoon on taas minulla. Päivä kerrallaan mennään. Kaikenlaista tapahtuu, kun kaksi hullua on yhdessä, hän naurahti Helsingin keskustan Sokoksen Coffee Housessa, jossa juhlittiin Coffee Housen ja Pauligin baristamestaruuskilpailun palkintojenjakoa.

Hanna ja Heikki aiemmin syksyllä ravintola Teatterissa. Kuva: Sakari Majantie

Hannan mukaan pariskunta on saanut ratkottua erimielisyytensä.

– Meillä on parempi vaihe meneillään, ehkä tämä on uuden alku, hän pyörittelee.

Hanna kuvailee itseään ja Heikkiä räiskyviksi luonteiksi, jotka eivät kaipaa tasaista elämää.

– Minusta löytyy myös tietty hulluus. Kun kaksi samanlaista on yhdessä, niin silloin menee välillä överiksi.

Hanna myöntää kuitenkin, ettei ole aiemmin ollut yhtä leiskuvassa parisuhteessa.

– Eromme oli hetken roihahduksen lopputulos. Emme ole pitkävihaista sorttia. Koko ajan on kaipuu toisen luokse. Olemme sen verran erikoisia ihmisiä, ettei toista samanlaista ole helppo löytää. On vaikeaa saada rinnalleen kumppani, jonka kanssa on samalla aaltopituudella ja saa elämäänsä sisältöä.

Omassa yrityksessään myyjiä kouluttava Hanna sanoo yhteisen arjen olevan nauruntäyteistä.

– Olemme molemmat puheliaita ja ulospäin suuntautuneita. Kun liikumme kaupungilla, meillä on koko ajan hauska meininki. Heikin kanssa voi tapahtua mitä tahansa kivaa. Elämme hetkessä ja olemme heittäytyjiä. Siitä kertoo se, ettei meillä esimerkiksi ole yhteisiä joulusuunnitelmia. Hyvä kun tiedämme mitä teemme seuraavana viikonloppuna.

Lue myös:

Julkkisasianajaja Heikki Lampela erosi: julkaisi dramaattisen kuvan

Asianajaja Heikki Lampela uudesta rakkaastaan: ”Hannasta on minulle vastusta”

Marja Hintikka nähdään syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. – Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä, Marja kertoo.

Juontaja Marja Hintikka palaa syksyllä televisioon, kun hänet nähdään kilpailijana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Marjan ja juontaja-puoliso Ile Uusivuoren kolmesta lapsista nuorin aloittaa samalla päivähoidon.

– Aloitan työt askel kerrallaan, kun lapset ovat vielä niin pieniä. Teen päätökset perhe edellä. Ajattelen tasapainoa, jossa jokaisen perheenjäsenen hyvinvointi on vaakakupissa.

– Olen pyrkinyt välttämään nykyään ääripäitä. Maailma ei katoa ympäriltä, mutta lasten lapsuus ei saa kadota työkiireisiin, Marja kertoi ohjelman lehdistöpäivässä.

Marja palaa äitiyslomalta käytännössä alkuun treenisalille, sillä ohjelmaa varten tanssia harjoitellaan 4–5 tuntia päivässä. Nuorin lapsi on alkuun suunnilleen saman ajan päivähoidossa.

” Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.”

– Käyt päivätansseissa, Marjan valmentaja Matti Puro vitsaili.

Marjan kaikki lapset ovat olleet huonoja nukkujia, joten juontajaa jännittää päivittäisen fyysisen treenin yhdistämisen vähäisiin yöuniin.

– Viime yö oli taas todella pirstaleinen. Näin on aina, kun on joku tärkeä työjuttu, kuten ohjelman lanseeraus. Silloin lapset heräilevät vuorotellen tunnin välein.

Perheen 5-, 3- ja 1,5 -vuotiaat lapset ovat syntyneet pienellä ikäerolla. Marja laskeskelee, että hän on viiiden vuoden aikana nukkunut koko yön katkeamatonta unta parikymmentä kertaa.

– Käytännössä meillä on ollut  koko ajan vauva. Kun keskimmäinen alkoi nukkua kaksivuotiaana täydet yöunet, kuopus synty. Ihmeesti sitä vain jaksaa, mutta fantasiani on, että saisin nukkua kaksi yötä kahdeksan tuntia putkeen.

avot on vaikeet iahan kamlan v...

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

TTK kirjoitti: Ihmeellistä valittamista. Eiköhän ole itse lapsienhankinnastaan päättänyt, vai vahinkojako ovat olleet. Jos näin, niin kannattaa varata aika valistukseen. Tuo on niin totta tekee itsestään martyyrin aina sama laulu mie mie ja mie ..väsyä valittaa silti tunkee joka ohjelman TTK..ssakin varmaan kertoo univajeestaan:)?Mein mummo lähti evakkoon paukkupakkaseen karjavaunussa kolmen allle kolmevuotiaan kanssa nuorin 2.kk ikinä en kuullut hänen valittavan tai vaikertavan asiasta...
Lue kommentti
maiju

Marja Hintikka palaa äitiyslomalta tähtiohjelmaan: ”Olen nukkunut viiden vuoden aikana vain parikymmentä kokonaista yötä”

Olen samaa mieltä. Ihme ruikutusta. Ei ole pakko lapsia tehdä. Hänellä ne ovat vielä ihan terveitä lapsia. Olis kiitollinen. Luuleeko olevansa ensimmäinen äiti maailmassa. Minulla 4 lasta, kaksi heistä siaraita. Silti ei tarvinnut ruikuttaa. Eikö se mies tee mitään? Siittääkö se vaan?
Lue kommentti
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg
Marita Taavitsaisen valmentajana toimii Sami Helenius. ”Olen aina katsonut lavalta vähän kateellisena, että voi kun minäkin osaisin tanssia noin. Tai että olisi rohkeus mennä sinne riviin haettavaksi. Olen kerran ollut ja se oli erikoinen tunne. Sami on varma nakki, sillä hänelle maksetaan minun kanssa tanssimisesta”, Marita vitsaili. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Marita Taavitsainen on yksi syksyllä alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kymmenestä kilpailijasta.

Marita Taavitsainen on mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Kilpailu tulee laulajan mukaan hyvään saumaan, sillä Marita toipuu avioerosta. Laulajan entinen puoliso Tomi Natri muutti kesällä pois parin yhteisestä asunnosta Lapualle.

– Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin. Kun kotona vaihdan villasukkameininkiin, niin tuntuu, että jaksanko edes näitä perunoita keittää. Yöt itken kotona.

– Olen vähän on-off -tilassa. Odotan syksyä ja että saadaan uusi rytmi elämään, kun kuopuskin aloitti koulussa. Täytyy vain luovia ja löytää oma tapa elää tätä lasten kanssa tätä arkea. Ja eikö ne sano, että kuntoilu auttaa myös henkiseen vireyteen? Marita totesi ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Marita ja Tomi erosivat lopullisesti talvella, mutta he ovat hoitaneet taloon ja kahteen kouluikäiseen tyttäreen liittyviä asioita vielä saman katon alla.

”Minulla on tällainen korkokenkäsyndrooma. Kun minulla on korkkarit yllä, tuntuu että kaikki on hyvin.”

Ex-miehen muutto entisille kotikonnuille Pohjanmaalle oli Maritalle pieni yllätys.

– Tyttöjen osalta se tulee olemaan aika iso haaste. On hän aina siitä puhunut, että haluaa sinne muuttaa. Ehkä se on hänelle unelmien täyttymys.

Marita uskoo, että asiat järjestyvät.

– Luotan tukiverkkooni. Äitini on suureksi avuksi tässäkin, että pääsen keikoille ja sunnuntain suoriin lähetyksiin. Padit ja puhelimet on keksitty, niin voin hätätapauksessa ottaa tytöt mukaan harjoituksiin.

Ex-parin Nurmijärvellä sijaitseva talo on yhä myynnissä. Marita asuu siinä tyttöjen kanssa niin kauan, kunnes se on myyty.

– Onneksi on kesä. Nurmikon leikkauksen sain juuri ulkoistettua yhdelle kaverille. Ja on siinä niitä naapurin ukkoja, joiden tukat olen leikannut monta vuotta, niin minulla on siellä palveluksia varastossa.