Heikki Lampela kertoi Me Naisten haastattelussa keväällä etsivänsä naisista enkelin ominaisuuksia. Kuva: Susanna Kekkonen
Heikki Lampela kertoi Me Naisten haastattelussa keväällä etsivänsä naisista enkelin ominaisuuksia. Kuva: Susanna Kekkonen

Heikki Lampelan ja Hanna Kärpäsen seitsemän kuukauden suhde on ohi.

Asianajaja Heikki Lampela, 53, ja Hanna Kärpänen, 33, ovat eronneet. Heikki kertoi erosta Facebook-sivuillaan ja julkaisi dramaattisen kuvan. Parin suhde kesti seitsemän kuukautta.

Julkaisu käyttäjältä Heikki Lampela.

Heikin 22 vuotta kestänyt avioliitto päättyi viime syksynä. Sen jälkeen hän on kuvaillut naissuhteitaan runolliseen tyyliin.

– Olemme niin onnesta huumaantuneita, että ajantajumme on kadonnut ja vaeltelemme usvassa. Kirmaamme kuin teinit rantakalliolla ja hyppäämme välillä kylmään meriveteen. Elämämme koostuu lähinnä halailusta ja pussailusta, Heikki kuvaili Me Naisille suhdettaan Hannaan tuokokuun lopussa.

Ennen Hannaa Heikki seurusteli kiinteistönvälittäjä Danita Westphalin kanssa. Parin suhdekiemuroita puitiin myös tv-sarjassa Tavallista elämää. Heikki on kertonut Me Naisten haastattelussa, että etsii naisesta enkelin ominaisuuksia.

– Listani viehättävän naisen ominaisuuksista on ’vaatimaton’: vaalea, sinisilmäinen, hoikka, pitkä, aistikas ja sulavasti liikkuva, joka on myös taiteellinen ja herkkä. Seuraavaksi katson, löytyykö naisesta enkelin ominaisuuksia; lämmintä sydäntä, lämmintä katsetta ja aistikkuutta, Heikki kuvaili ihannenaistaan tuolloin.

Heikki on Suomen tunnetuin rikosasianajaja. Tällä hetkellä hän edustaa Laajasalon murhasta epäiltyä miestä.

Heikki Lampela ja myyntialalla työskentelevä Hanna Kärpänen toukokuussa 2014. Kuva: Sakari Majantie

Lue myös:

Danita Westphal: "Kaikki mieheni ovat olleet jumalasta seuraavia"

Heikki Lampelan naisystävä Danita Westphal: Pakenin suhdesotkua piilopirttiin

Rakastunut Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

Tiesitkö tätä Suomen tunnetuimmasta rikosasianajajasta?