Armi Toivanen ja Krista Kosonen. Kuvat: Jouni Harala ja Sanoma-arkisto/Janne Aaltonen
Armi Toivanen ja Krista Kosonen. Kuvat: Jouni Harala ja Sanoma-arkisto/Janne Aaltonen

Tunnetut ihmiset ovat juhlineet tasa-arvoista avioliittolakia ja julkaisseet iloisia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Monet julkkikset ovat juhlineet tasa-arvoisen avioliittolain toteutumista ja julkaisseet riemastuttavia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä Krista Kosonen julkaisi tänään Facebookissa kuvan itsestään ja näyttelijäkollegastaan Armi Toivasesta "sateenkaarihengessä". Kaksikko hullutteli asuissa viime kesän Pride-juhlissa ja tuki samalla sateenkaariväkeä. He olivat viime vuoden Pride-kummeja.

 

Julkaisu käyttäjältä Helsinki pride.
 
Tämä kuva ei ole sama, jonka Krista julkaisi Fb:ssä, mutta näyttelijän kuvassa kaksikko on samoissa asuissa kuin yllä olevassa kuvassa. Jos kuva ei näy, näet sen Helsinki Priden Facebook-sivuilta.

Kristan lisäksi monet muutkin näyttelijät, laulajat ja tv-kasvot ovat iloinneet tasa-arvoisesta avioliittolaista. Jos asiat etenevät odotetusti, samaa sukupuolta olevat voivat solmia avioliiton aikaisintaan 1.3.2017. Suomi on  ainut Pohjoismaa, jossa tämä ei ole ollut mahdollista.

 

Julkaisu käyttäjältä Olavi Uusivirta.

Muusikko-näyttelijä Olavi Uusivirta toivoi aamulla Facebookissa lain menevän läpi ja julkaisi kuuluisia pusukuviaan Ilosaarirockin keikaltaan. Olavin pusukuvat suututtivat kesällä joensuulaisen kaupunginvaltuutetun Marjatta Rädyn (kd).

 

Julkaisu käyttäjältä Madventures.

Tunna Milonoff ja Riku Rantala ottivat jo aiemmin kantaa lain puolesta Madventures-ohjelman virallisilla Facebook-sivuilla. Tänään kaksikko ilmaisi mielipiteensä eduskunnan lehtereiltä.

 

Love is in the air!!! #tahdon #marryme

Kuva, jonka Krista Siegfrids (@kristasiegfrids) julkaisi

Laulaja Krista Siegfrids ja hiljattain parisuhteensa rekisteröineet Teuvo Loman ja Niko Helenius.

 

Aika moni täällä tahtoo! #tahdon2013 #tahdon2014

Kuva, jonka Riku Nieminen (@rjniemin) julkaisi

 Näyttelijä Riku Nieminen juhli tulosta Helsingin Kansalaistorilla.

 

Julkaisu käyttäjältä Jasper Pääkkönen.

Näyttelijä ja kalamies Jasper Pääkkösen profiilikuvaan ilmestyi sateenkaari.

 

Me tahdoimme!!! 105 - 92!!!! #Tahdon2013 #MeTahdomme

A photo posted by Antero Vartia (@anterovartia) on

Kadonneen jäljillä -ohjelmasta tuttu Antero Vartia ja Snorri-koira.

 

Me tahdomme! #wewant #legalize #gay w/ @superminttu and thousands of others!

Kuva, jonka Sini Sabotage (@sinisabotage) julkaisi

Laulaja ja Idols-tuomari Sini Sabotage.

Lue myös:

Juhlat alkoivat! Eduskunta hyväksyi homoliitot

Silvi Modig: Tunneryöppy tulossa

Oras Tynkkynen juhlii äänestystulosta karpalomehulla

Jaana Pelkonen: "Sukupuolineutraali avioliittolaki ei ole omantunnon asia"

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika