Jukka Poika keikkailee nykyään yhdessä avovaimonsa kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Männikkö
Jukka Poika keikkailee nykyään yhdessä avovaimonsa kanssa. Kuva: Sanoma-arkisto / Ville Männikkö

Jukka Pojan avovaimo Teija ei enää ainoastaan seuraa miehensä keikkoja.

Jukka Poika kertoi Radio Suomipopin haastattelussa, että hänen avopuolisonsa Teija Storm on mukana miehen jokaisella keikalla.

– Teija oli ensin mukana ehkä 30 keikalla ihan vain seuraamassa, mitä tapahtuu, Jukka Poika paljasti Kimmo Sainion haastattelussa.

Sitten eräänä kertana Teija joutuikin katsomon sijaan töihin, kun dj perui yllättäen lähtönsä Haukiputaan-keikalle.

– Lentoliput oli jo ehditty hankkia. Ainoa taloudellisesti järkevä ratkaisu oli, että Teija lähti tuuraamaan. Lentoliput olisivat tulleet maksamaan ihan sikana, jos jonkun vielä olisi ottanut mukaan seurueeseen, Jukka Poika kertoi.

– Se toimi heti hyvin. Teijalla oli luontevasti hyppysissä se homma. Hän oli seurannut niin tarkasti, että tiesi, mitä tarkoitan missäkin kohtaa. Se tuntui heti luontevalta.

Avopuolisoiden yhteiskeikkailu sujuu Jukka Pojan mukaan siksikin hyvin, että he täydentävät toisiaan.

– Minä olen tällainen levoton tuuli, joka pyörii eikä pysty monestikaan keskittymään siihen olennaiseen. Siksi on käytännön kannalta hyvä, että on joku, jolla on järjestelmällisyyttä, suunnitelmallisuutta ja aikataulut. Teijalla on hyvin käytännönläheinen ote asioihin ja erinomainen kyky olla sosiaalinen ja kommunikoida nopeasti ja tehokkaasti ihmisten kanssa.

Lue myös:

Jukka Pojan uusi kappale kertoo Cheekistä: ”Menestyneestä pitää olla jotain mieltä”

Jukka Poika esitteli avovaimonsa Teijan

Jukka Poika: ”Alkoholi ei vaikuta minuun esiintyessä”

”Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja”, Katariina kertoo Ilta-Sanomille.

Kirjailija Katariina Souri, 49, sai vuosi sitten psykiatrilta diagnoosiksi persoonallisuushäiriön ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Hän kertoi asiasta ensimmäisen kerran viime viikon lopulla Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa kuvaillaan hänen tulevaa omaelämäkerrallista Sarana – tunnustuksia taitekohdassa -kirjaansa.

Kirjan kuvauksessa kerrotaan, että Katariina järkyttyi diagnoosia ja esimerkiksi sitä, miten psyykelääke vaikuttaa häneen

Katariina kertoo tilanteestaan myös Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ajattelin että hetkinen, mitä tapahtuu luovuudelleni, Katariina kertoo IS:lle.

Kirjaa kuvailevassa otteessa kerrotaan, että Katariina mietti diagnoosin saatuaan uskaltaako alkaa syödä lääkkeitä ja mitä jos diagnoosi onkin väärä. Iltalehdelle Katariina kertoo, ettei alkanut syödä lääkkeitä, vaikka saikin kaksi eri reseptiä. Sen takia hän ei myöskään päässyt terapiaan.

– Ymmärrän, että jotkut tarvitsevat lääkitystä. Itse en sitä koe tarvitsevani, koska en esimerkiksi ole milloinkaan ollut psykoosissa tai itsetuhoinen.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat.”

Katariinalla on aiemmin todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö, ja hän on kertonut avoimesti myös kokemistaan paniikkihäiriöistä. Kirjassa hän kertoo myös ongelmistaan alkoholin kanssa. Kirjailija ei pelkää leimautumista mielenterveyspotilaaksi.

– Leimautumista en pelkää. Olen ollut aina kapinallinen raja-aitojen kaataja. Mitä vanhemmaksi tulen, sen vähemmän mietin, mitä muut ajattelevat, hän kertoo IS:lle.

Mt-hoitaja

Katariina Souri järkyttyi psykiatrin diagnoosista – kertoo IL:lle kieltäytyneensä lääkityksestä

Terapiaan pääsee, vaikka kieltäytyisi lääkkeistä. MUTTA, Kelan korvausta ei saa silloin. Terapiatunti maksaa noin 70-120,-/h. Joten jos varaa on ja apua ajattelee saavansa, niin kannattaa miettiä kokonaan itse maksettavan terapian vaihtoehtoa. Paniikkihäiriö ei ole osa kaksisuuntaista. Tiukan tulkinnan mukaan paniikkihäiriö ei edes ole mielenterveysongelma/-häiriö/-sairaus, vaan tilapäinen ahdistuskohtaus.
Lue kommentti

Timon ja hänen puolisonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi on poika. 

Timo Lavikaisen, 43, perheessä eletään jännittäviä aikoja.

Timo valmistautuu parhaillaan Putoukseen ja kuvaa sketsejä tammikuussa alkavaa ohjelmaa varten. Samaan aikaan on puhelimen oltava lähettyvillä, sillä Timon puolison Maikin laskettu aika on näillä hetkillä.

– Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen, Timo totesi, kun hän saapui 95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Espoon kulttuurikeskukseen.

Timolla on niin sanotun ”tavallisen kansalaisen rooli” kaikkien aikojen suurimmassa suomalaisessa jääkiekkoelokuvassa. Elokuvaan liittyy jo nyt muitakin tärkeitä muistoja, Timo kertoo.

”Sitä ei tiedä, jos lähtö tulee tänään vaikka kesken näytöksen.”

– Kun minulla oli tässä viimeinen kuvauspäivä, vaimo teki positiivisen raskaustestin. Jouluvauvaa meille odotetaan.

Timolla on parikymppinen tytär, ja Maikilla on 10-vuotias tytär. Pian syntyvä lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Näyttelijä kertoo, että hartaasti odotettu vauva on poika.

– Meillä ehti olla useampi, kolme keskenmenoa ja sitten lopulta tärppäsi näin. Ne olivat kovia paikkoja.

Timo luottaa, että vauvan hoito palailee mieleen vanhasta muistista.

– Suhtaudun luottavaisesti. Uskon, että kasvattajana olen rennompi, kun kaikki ei ole ihan uutta.