Jukka Pojan avovaimo Teija Storm ja kokki Tomi Björck pääsivät räppärin kreisille videolle. Kuvat: Lauri Mannermaa/Ari K.Ojala
Jukka Pojan avovaimo Teija Storm ja kokki Tomi Björck pääsivät räppärin kreisille videolle. Kuvat: Lauri Mannermaa/Ari K.Ojala

Jukka Pojan uudelta Crzybailaaja-musiikkivideolta voi bongata räppärin avovaimon Teija Stormin ja tv-kokki Tomi Björckin.

Jukka Poika julkaisi tällä viikolla uuden musiikkivideonsaCrzybailaaja. Biisi on sinkkulohjaisu lokakuussa ilmestyvältä albumilta.

Czbailaaja-videolla on mukana myös siideripissis eli Jukan avovaimo Teija Storm. Siideripissis-lempinimi tulee Jukka Pojan samannimisestä hitistä, sillä räppäri on sanonut biisin kertovan Teijasta. Pari esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä viime vuoden itsenäisyyspäiväjuhlissa.

Lisäksi videolla seikkailee pari julkkista: tv-kokki ja ravintoloitsija Tomi Björck sekä näyttelijä Lari Halme, joka tunnetaan Uusi päivä - ja Kätevät emännät -sarjoista.

Tomi Björck on nähty aikaisemminkin musiikkivideoilla, kuten Spektin Juomalaulussa. Katso video jutun lopusta.

Katso video:

Jukka Poika: Crzybailaaja

Spekti: Juomalaulu

Lue myös:

Jukka Poika: "Alkoholi ei vaikuta minuun keikoilla"

Jukka Poika ja Juha Tapio: "Mielikuvat toisistamme muuttuivat"

Jukka Pojan päivä kuvina

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.