Kuva Lauri Mannermaa
Kuva Lauri Mannermaa

Entinen absolutisti kertoo suosikkijuomansa.

Moni luulee yhä, ettei muusikko Jukka Pojalle, 31, maistu alkoholi lainkaan. Käsitykset ovat peräisin vuosien takaa, kun Jukka oli muutaman vuoden absolutisti. 

– Usein käy niin, että kun ihminen lukee jonkun asian, hän saattaa vielä kymmenenkin vuoden päästä ajatella, että kyseessä on ikuinen tila. Jotkut voivat olla absolutisteja koko ikänsä, mutta mulla alkoholin käyttö vaihtelee fiiliksen ja olosuhteiden mukaan.

Myös keikoilla Jukka kertoo nauttivansa alkoholia tilanteen mukaan.

– En pidä keikan kannalta olennaisena juoko vaiko ei. Mulla alkoholi ei vaikuta esiintymiseen oikeastaan ollenkaan. Joskus saatan juoda muutaman juoman ja silti voi olla jäykkä olo. Joskus taas selvinpäin voi olla hyvinkin rento olo, jos tunnelma on kohdallaan. Tietysti jos ottaa liikaa, silloin ote herpaantuu. Mutta itse en juo liikaa ennen keikkaa.

Jukka Pojan suosikkijuomat

Porkkanamehu

"Teen sitä joka aamu, jos vain ehdin ja kaapista löytyy porkkanoita."

Tummapaahtoinen kahvi

"En ole kahvin suurkuluttaja, mutta juon sitä mustana kupin tai pari päivässä. Suosin laadukkaita, esimerkiksi etiopialaisia papuja. Mulle kelpaa sekä suodatin- että pressokahvi."

Prosecco ja siideri

"Nämä ovat jaetulla kolmossijalla. Siiderin pitää ehdottomasti olla Crowmoorea."

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.