Juha Tapio oli juhlatuulella Raija-vaimonsa kanssa Gloria Fashion Show’ssa. Kuva: <span class="photographer">Jonna Öhrnberg</span>
Juha Tapio oli juhlatuulella Raija-vaimonsa kanssa Gloria Fashion Show’ssa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja Juha Tapio juhli 10-vuotiasta Gloria Fashion Show’ta ykköset yllään. – Jukka Rintala suunnitteli minulle ja vaimolleni puvut, hän kertoi.

Laulaja Juha Tapio saapui Gloria Fashion Show -muotitapahtumaan vaimonsa Raijan kanssa. Helsingin Suvilahden Kattilahallissa vietetään viikonloppuna Suomen ykkösmuotitapahtumaa: muotishow’n 10-vuotisjuhlinta alkoi perjantai-illan kutsuvierasnäytöksellä, ja suositut yleisönäytökset nähdään lauantaina.

– Emme ole kokkari-ihmisiä, mutta halusimme ehdottomasti tulla tänne. Jukka Rintala suunnitteli molemmille puvut. Käymme harvoin yhdessä ulkona. Tämä on sen verran harvinainen tilaisuus, että päätimme panostaa iltaan. Asuissa saa olla säihkettä, sillä tänne ei voi ylipukeutua, Juha kertoi.

Mies virnisti olevansa tällä kertaa liikkeellä avecina. Raija työskentelee Lääkärikeskus Aavan toimitusjohtajana ja yritys oli mukana tapahtumassa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suosittu muusikko viimeistelee uutta levyään. Juha myönsi väsymyksen painavan, sillä päivät ovat olleet pitkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen viettänyt tiiviisti aikaa studiolla. Albumi lähtee painoon parin päivän päästä. Meinasin nukahtaa tänne tullessa taksiin.

Sinun vuorosi loistaa -niminen pitkäsoitto julkaistaan 9. lokakuuta.

– Saman niminen sinkku on otettu hyvin vastaan. Se on saanut jo runsaasti radiosoittoa, Juha iloitsi.

Raija paljasti koekuunneelleensa levyn materiaalin.

– Aina on ihana kuunnella uutta. Oikein hyvältä kuulostaa, hän sanoi.

Kaikki Gloria Fashion Show -jutut löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla