Jude Law on tiedottajansa mukaan iloinen tuoreesta perhetapahtumasta ja toivoo lapselleen yksityisyyttä. Kuva: Lehtikuva
Jude Law on tiedottajansa mukaan iloinen tuoreesta perhetapahtumasta ja toivoo lapselleen yksityisyyttä. Kuva: Lehtikuva

Jude Law on tullut nyt viidennen kerran isäksi. Tyttövauvan äiti on näyttelijähurmurin 18 vuotta nuorempi ex-tyttöystävä.

Joko näyttelijäkomistus Jude Law, 42, epätoivoisesti haluaa ympäröidä itsensä laumalla jälkikasvua tai sitten hän ei tiedä ehkäisystä mitään. Judesta tuli jo viidennen kerran isä, kun hänen viime kesän tyttöystävänsä, 24-vuotias laulaja Catherine Harding synnytti parin tyttären.

Nyt Judella on lapsia kolmelle eri äidille. Ensi kertaa hän tuli isäksi 23-vuotiaana.

Tuore äiti vietti viime kesänä viikkoja Juden kanssa Tšekeissä, jossa näyttelijä kuvasi uutta Spy – vakoojan asussa -elokuvaansa. Juuri muuta ex-parin yhteisistä vaiheista ei tiedetäkään. Nyttemmin Catherine on muuttanut Lontoossa Hampsteadin luksusalueelle, lähelle Juden asuntoa.

Catherine piti raskausajan matalaa profiilia, mutta julkaisi muutamia kuvia mm. Twitter-tilillään:

Catherine esiintyy laulajana nimellä Cat Cavelli. Hänen tuore sinkkunsa on pian tulossa myyntiin. Näin Cat laulaa videolla, jota mm. julkkisbloggari Perez Hilton kehunut:

Jude Law’n edustaja tiedotti jo lokakuussa, että vaikka pari ei enää ole yhdessä, Jude on ”täydestä sydämestään sitoutunut lapsen kasvatukseen”.

Jude tuli edellisen kerran isäksi 2008, kun amerikkalaismalli Samantha Burke tuli raskaaksi lyhyen suhteen jälkeen ja synnytti Sophia-tyttären. Lisäksi Judella on pojat Rafferty, 18, ja Rudy, 12, sekä tytär Iris, 13, avioliitostaan Sadie Frostin kanssa. Pitkä on-off-suhde näyttelijä Sienna Millerin jäi lapsettomaksi.

Lähde: Daily Mail, Telegraph

Lue myös:

Jude Law'n poika on kuin ilmetty isänsä – ryhtyi malliksi

Jude Law'n eksän alusvaatemallisto teineille raivostuttaa Britanniassa

Jude Law lihotti 14 kiloa kokiksella ja kermavaahdolla

Ida Paul ja Kalle Lindroth ovat Emma Gaalassa ehdolla vuoden tulokkaaksi. 

Duona esiintyvän Ida Paulin ja Kalle Lindrothin työtilanne ei ole tavanomaisin, sillä Ida Paul opiskelee toista vuotta maailman parhaaksi rankatussa Harvardin yliopistossa.

”Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita.”

– Lensin yöllä juuri takaisin Suomeen. Teemme töitä periodeissa. Suomessa teemme keikkoja ja musajuttuja. Kun olen Jenkeissä keskityn kouluun ja teen kappaleita, Ida Paul kertoi tänään Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa.

Ida Paulin äiti on suomalainen ja isä yhdysvaltalainen. Lapsena hän on asunut Amerikassa lyhyen aikaa, jolloin haave amerikkalaisessa yliopistossa opiskelusta lujittui. 

Hakuprosessi Harvardiin kesti puoli vuotta, jonka aikana Ida Paul keräsi suosituksia opettajilta ja kollegoilta, kirjoitti esseitä ja teki SAT-pääsykokeen. Ida Paul teki jo tuolloin, 19-vuotiaana, kappaleita Warnerin artisteille.

– Toki arvosanat pitää olla kouluun riittävän hyvät, mutta pitää olla lisäksi joku asia, jossa on ihan huippu. Minulla se oli tämä musajuttu, joka on yhä minulle numero yksi.

”Kaikki eivät ole tiedehörhöjä”

Harvardissa Ida Paul ei ole vielä päättänyt pääainettaan, mutta on opiskellut yhteiskuntatieteitä, naistutkimusta sekä sivuaineina tanssia ja teatteria. Hän asuu kampuksella asuntolassa.

”Koulu on ihan oma ekosysteeminsä.”

– On kivaa, kun parhaat kaverit asuvat ihan naapurissa. Koulu on ihan oma ekosysteeminsä, kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. 

– Vaikka koulussa on lahjakkaita ihmisiä, ei kaikki todellakaan ole mitään tiedehörhöjä, jotka ovat hautautuneet laboratorioon. Sinne haetaan joka vuosi entistä monipuolisempi vuosiluokka opiskelijoita.

Harvardiin pääsy ei jää rahasta kiinni

Lukuvuosimaksu Harvardissa on yli 50 000 dollaria eli yli 42 000 euroa. Ida Paul painottaa, että Harvard kuuluu need blind -haun piiriin, jossa maksut räätälöidään opiskelijalle maksukyvyn mukaan. Loput maksusta kuitataan lahjoituksilla, joita yliopisto on saanut.

– Tiedän opiskelijoita, jotka eivät maksa opiskelusta mitään. Jotkut käyvät opintojen ohella töissä. Kenelläkään ei jää pääsy rahoituksesta kiinni.

”Musa on ainut pysyvä asia mun elämässä.”

Ida Paulilla on tällä hetkellä koti Suomessa ja Amerikassa, mutta hän uskoo panostavansa tulevaisuudessa eniten musiikkiin. Ida Paulin ja Kalle Lindrothin ensimmäinen albumi julkaistaan helmikuussa.

– Musa on ainut muuttumaton, pysyvä asia mun elämässä. Vaikka elämä ja vaatimuksen Harvadissa ovat joskus stressaavia, se varmasti kannattaa. Mitä enemmän koen, sitä enemmän minulla on myös lauluihin kirjoitettavaa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa kertoo suru-uutisesta Facebookissa.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa, 52, kertoo virallisilla Facebook-sivuillaan suru-uutisesta: hänen nuorin pikkuveljensä on kuollut. 

– Nuorin pikkuveljeni on menehtynyt. Suruviesti saavutti minut 7.12. iltapäivällä. Jupan ystäville suru-uutinen tiedoksi. Jupaa ei enää ole, Sarkomaa on kirjoittanut Facebookiin.

Sarkomaa on omistanut päivityksessään koskettavan runon veljelleen.

Pikkuveljelleni

Ikinä ei tiedä onko aikaa paljon vai vähän
Yhtäkkiä elämäsi loppuikin tähän

Lähdit niin hiljaa
Että vain aamu kuuli
Sylissään matkalle sinut kantoi tuuli

Kiitos yhteisistä lapsuuden vuosista
Ja vuosista sen jälkeen
Uskon että sinun on nyt hyvä 
Taivaan kodissa olla