Jude Law joutui lihotuskuurille pääroolinsa takia. Kuva Reuters
Jude Law joutui lihotuskuurille pääroolinsa takia. Kuva Reuters

Näyttelijä Jude Law'lta kiellettiin liikunta ja häntä kehotettiin syömään epäterveellisesti.

Jude Law, 41, joutui lihotuskuurille Dom Hemingway -elokuvan takia. People-lehden mukaan brittinäyttelijä joutui lihottamaan päärooliaan varten 30 paunaa eli lähes 14 kiloa.

– Minulta kiellettiin liikunta ja kehotettiin syömään epäterveellisesti. Söin paljon punaista lihaa, hampurilaisia, jäätelöä ja keksejä kermavaahdolla, Law kertoi lehdelle.

Näyttelijä sai nostettua painoaan myös litkimällä Coca-Colaa.

– En ole perso herkuille, mutta join 5–10 kokista joka päivä. Sain siitäkin tarpeekseni.

Kuvausten jälkeen Law kertoi olleensa onnellinen, kun sai taas urheilla ja noudattaa normaaleja elintapojaan.

Law näyttelee Dom Hemingway -leffassa vankilasta vapautunutta miestä.

Lue myös:

Perheenjäsen puukotti Jude Law'ta selkään kolmiodraamassa

Jude Law – kaunis poika vasten tahtoaan

Suurin pudottaja -voittaja laihdutti 60 prosenttia painostaan

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!