Jouni Hynynen. Kuva: Sanoma-arkisto / Outi Pyhäranta
Jouni Hynynen. Kuva: Sanoma-arkisto / Outi Pyhäranta

Jouni Hynynen kertoo uutuuskirjassaan, etteivät viinanhuuruiset reissut ole päätyneet aina hyvin.

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen kertoo uutuuskirjassa Kotiteollisuus – munasillaan ja muutenkin saaneensa vuonna 2001 bändikavereidensa kanssa porttikiellon Helsingissä sijaitsevaan hotelli Helkaan. Hotelli on Kotiteollisuus-muusikoiden vakiohotelli, johon heillä on kuulemma viha-rakkaussuhde.

– Intouduimme heittelemään ”keihästä” hotellin käytävällä Nosturin-keikan jatkoilla. Keihäänä toimi käytävää koristanut palmu ja heittäjinä Markkasen Jouni, joka oli tuolloin Nosturin ohjelmavastaava, ja Koskisen Ari, joka myy nykyisin Rytmihäiriötä ja Stam1naa, Jouni muistelee kirjassa.

Jounin mukaan bändin basisti Janne Hongisto yritti paikkailla vahinkoja aamulla ja imuroi sotkun siivoojalta varastamallaan imurilla. Se ei silti auttanut lepyttämään hotellin henkilökuntaa.

– Parin vuoden ajan emme saaneet käyttää hotellia ollenkaan. Turvakamera puhui yön tapahtumista omaa karua kieltään, ja jäimme kiinni.

Jouni kertoo kirjassa myös toisesta viinanhuuruisesta reissustaan entisessä kantapaikassaan Lost & Foundissa, joka tunnettiin heteroystävällisenä homobaarina.

Kerran Jouni ihmetteli jo ovella portsarin tympeää ilmettä. Tiskillä Jouni joutui odottamaan vuoroaan harvinaisen pitkään ja kysyi, mistä nyt tuulee. Hän sai kuulla, että oli kuulemma viikko takaperin roikkunut ravintolan kattopalkissa ja haukkunut tarjoilijoita homoiksi.

– Olen yhä varma, että kaverit erehtyivät henkilöstä. Miten ihmeessä minä, jo silloin selkävaivainen mies, olisin ikinä päässyt ravintolan kattopalkkiin roikkumaan. Toisaalta kännissä kaikki on mahdollista. Känni antaa siivet.

Mika Vuoto & Jouni Hynynen: Kotiteollisuus – munasillaan ja muutenkin (Johnny Kniga) ilmestyi 1.4.2015.

Lue myös:

Milloin viimeksi sait litsarin siksi, ettet suostunut seksiin, Jouni Hynynen?

Jouni Hynynen rattijuopumustuomiostaan: Jos jotain häpeän, niin tätä

Jouni Hynynen: ”Avioero oli helvetinmoinen pettymys”

Jarkko Valtee juhli pyöreitä baarissa. – Laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Drag-artisti, radiojuontaja ja viihteen monitoimimies Jarkko Valtee täytti lauantaina 50 vuotta.

– Tai siis olen nyt vanha 600 kuukautta ja neljä päivää. Lapsilla ikä lasketaan aina kuukausissa, jossain vaiheessa ihminen alkaa kääntyä takaisinpäin.

Jarkko juhli pyöreitä baarissa.

– En jaksanut järjestää mitään tapahtumaa, mutta laitoin parille kymmenelle frendille Facebookissa viestiä, että en ole matkoilla vaan baarissa, tule sinäkin.

Edellisen kerran Jarkko juhli pyöreitä isommin, kun hän täytti 30 vuotta. Noissa juhlissa hän esiintyi ensimmäistä kertaa Osku Heiskasen kanssa Sowhat draq-duona.

”Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille.”

Nyt kaksikko rakentaa syksylle 20-vuotisjuhlakiertuetta. Mukaan lähtee 13 henkinen porukka sekä iso rekan perävaunullinen koneistoa. Kiertue kattaa maan isoimmat kulttuuritalot.

– Naurettiin Oskun kanssa, että on tämä aika hyvin kahdelle viisikymppiselle miehelle, jotka esittävät muita artisteja. Silloin kun aloitimme, drag nähtiin enemmän suttuisena yökerhoasiana. Meitä on Oskun kanssa leikkisästi syytetty, että veimme drag-skenen S-etukorttiristeilyille. Se on edennyt marginaaliviihteestä yhdeksi isoksi teatteriviihteen alaksi.

Esiintymistä Jarkko aikoo jatkaa hamaan tulevaisuuteen. Muutenkin hän arvelee muuttuneensa ihmisenä hyvin vähän viimeisen 20 vuoden aikana.

– Rauhoittunut on väärä sana, mutta en ole enää niin ehdoton kuin aikaisemmin. Pystyn yhä vetämään kilarit aivan käsittämättömistä asioista, mutta väitän että olen ihan pikkuisen paremmin oppinut ymmärtämään, enkä suutu ihan niin herkästi, Jarkko analysoi Laura Paloheimon kirjan julkistamistilaisuudessa.

Radiopersoona Kimmo Vehviläinen poseerasi Instagram-kuvassaan ilman vihkisormusta jo huhtikussa. Nyt hän on vahvistanut, että avioliitto Johannan kanssa on päättynyt eroon. 

Kimmo Vehviläisen avioliitto vaimonsa Johanna Vehviläisen kanssa on päättynyt eroon. Pari oli yhdessä 10 vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2016. Jo ennen naimisiinmenoa pari erosi kahdesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska

Kimmo vahvistaa Me Naisille tiedon pitävän paikkansa. 

– Kyllä tieto erosta pitää paikkansa. Olen jo sanonut kaiken sanottavan, minulla ei ole enempää tästä aiheesta, Kimmo kommentoi Me Naisille. 

Seiskalle Kimmo paljasti, että pariskunta oli eronnut jo kevättalvella.

– Nyt alkukesän aikana asioita laitetaan käytäntöön, Kimmo kertoi Seiskalle. 

Kimmo oli yksi suosikeista tuoreessa Selviytyjät Suomi -julkkisversioissa. Kimmo pääsi kilpailussa finaaliin. Kun Selviytyjissä kilpailijat saivat kirjeet kotoa, Kimmo ei pystynyt tunteidensa vallassa lukemaan rakkaudentäyteistä kirjettä Johannalta.

Kimmo kertoi Seiskalle kokeneensa itsensä yksinäiseksi Selviytyjien kuvauksissa. Hän kävi kuvausten aikana puhumassa pahasta olostaan psykologi Laura Stenroosin kanssa. 

Johanna-vaimon Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin lähetetystä kirjeestä välittyi rakkaus ja ikävä aviomiestään kohtaan.

Päivitetty 10:39 Oikea naimisiinmenoaika