Jouni Hynysen mielestä päätyminen Putouksen sketsihahmoksi on yhtä suuri kunnia kuin Aku Ankkaan pääseminen.

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen kertoi Radio Suomipopilla, että Putouksen sketsihahmoksi päätyminen on yhtä kova kunnianosoitus kuin Aku Ankkaan päätyminen. Hynysen kumppanin, Mari Perankosken, Karjalan Kandalfi -hahmo on kuin ilmetty peilikuva Hynysestä.

Muusikko myös myönsi, että vaikka hahmo onkin Marin, hän itsekin vaikutti sen luomiseen.

– Tehtiin se aika pitkälti kimpassa. Ei siinä oo mitään ihmeellistä. Tämmönen helvetin sarjakuvahahmohan oon ollut vuosikaudet, Hynynen sanoi Jenni Alexandrovan haastattelussa.

Hynynen kertoo nauraneensa kaikille rockkliseille niin kauan kuin on tehnyt musiikkia, ja hänen mielestään on hienoa, jos Karjalan Kandalfin näkyvyyden ansiosta muutkin nauravat rockkuvioille.

Aikaisemmin Hynynen kertoi Radio Rockin haastattelussa, että Mari sai vaikutteita hahmoon, kun vietti liikaa aikaa keikkabussissa.

Kuuntele haastattelu videolta.

Karjalan Kandalfi. Kuva: MTV3

Video: Radio Suomipop

Lue myös:

Mari Perankoski Hynystä muistuttavasta Putous-sketsihahmosta: "Vahingossa saattoi jotain tarttua"

Tässä ovat Putouksen uudet sketsihahmot

Mari Perankoski: "Jouni yrittää lihottaa minusta pulleaa karjalaisemäntää"

Mari Perankoski ja Jouni Hynynen: Perheriita puhkeaa keskiyöllä

Kaikki Putoukseen liittyvät jutut löydät täältä.

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.