Näyttelijä Shia LaBeouf poistumassa New Yorkissa oikeustalolta maaliskuussa. Kuva: Reuters
Näyttelijä Shia LaBeouf poistumassa New Yorkissa oikeustalolta maaliskuussa. Kuva: Reuters

Näyttelijä Shia LaBeouf käyttäytyi erikoisesti viime perjantaina Saksassa. Jenkkikanava sai haltuunsa videon, johon sekoilu tallentui.

Shia LaBeouf jatkaa alamäkeään. Näyttelijä on käyttäytynyt jo pitkään oudosti: Häntä on esimerkiksi syytetty räppisanoitusten plagioinnista. Hän on heittänyt omituisia huumeisiin liittyviä vitsejä ja virtsannut losangelelaisen ravintolan seinään. Hän on myös pimahtanut kesken teatteriesityksen niin pahasti, että joutui putkaan.

Perjantaina LaBeouf joutui Saksassa julkiseen tappeluun tyttöystävänsä Mia Gothin, 22, kanssa. Entertainment Tonight -kanava sai haltuunsa videon, johon tapahtumia oli tallentunut. Katso video täältä.

Pariskunta huusi toisilleen astuessaan ulos taksista, ET kertoo. LaBeouf alkoi keskustella paikallisten kanssa, he tarjoutuivat viemään parin lentokentälle. Hän siirtyi heidän autoonsa, jolloin Goth nappasi LaBeoufin repun ja pyysi, ettei hän menisi.

– En halua koskea sinuun. En halua olla aggressiivinen, LaBeouf sanoi Gothille, mutta lisäsi, että juuri tällaiset jutut saavat ihmiset käyttäytymään huonosti. 

LaBeouf sai reppunsa takaisin, ja paikalliset ajoivat näyttelijän yksinään lentokentälle.

Matkalla sinne LaBeouf puhui tyttöystävästään näin: 

– Jos olisin jäänyt sinne, olisin tappanut hänet.

Transformers-elokuvista kuuluisaksi tullut LaBeouf, 29, tapasi Gothin Nymphomaniac-elokuvan kuvauksissa vuonna 2012.

Lähde: ETOnline

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...