Seitsemän vuotta Nylon Beatin jälkeen Jonna Geagea tahtoo takaisin tähdeksi.

Vuosituhannen alussa Nylon Beatin oli jättimenestys: kaksi kimulia oli raikkainta, mitä suomalaisessa pop-musiikissa oli aikoihin kuultu. Sitten Jonna ja Erin kyllästyivät ja päättivät lähteä omille urilleen. Soololevyjä ei kuitenkaan kuulunut, ja Jonna katosi musikaaleihin ja revyihin.

Nyt, seitsemän vuotta myöhemmin, Jonna Geagean, tyttönimeltään Kososen, soololevy Katso mua on viimein valmis.

– Ikävöin keikoille, mutta Nylon Beatia en ole kaivannut hetkeäkään.

Hyppy tyhjän päälle

Mikä laulaen tuli, se myös laulaen meni. Nylon Beat oli rahasampo, mutta sittemmin Jonna on joutunut tottumaan epäsäännöllisiin tuloihin. Suosion vuosista jäi lähinnä iso kasa vaatteita.

– Kaikki meni elämästä nauttimiseen. Jos tuntui, ettei ole mitään päälle pantavaa, ostin uusia. Nyt katson ensiksi kaapistani. Olen joutunut opettelemaan rahankäyttöä, mutta en vieläkään osaa säästää.

Sooloura on Jonnalle hyppy tyhjän päälle. Hän on joutunut kieltäytymään teatteritöistä koska tahtoo takaisin eturivin artistiksi.

 – Olen keikkalaulaja. Teatterissa en koskaan saa samanlaista fiilistä ja kosketusta yleisöön kuin klubikeikoilla.
Nylon Beatin jälkeen Jonnaa on nähty julkisuudessa harvakseltaan.

 – On ollut mukavaa tehdä duunia ilman, että on täytynyt puhua itsestään. En siltikään ymmärrä julkisuuden henkilöitä, jotka tulevat lehtien palstoille itkemään, miten kauheaa julkisuus on. En minäkään tykkää yksityiselämääni levitellä, mutta kyllä siitä voi jotain kertoa.

Jonna Geagea

* Vuonna 1977 syntynyt laulaja, tyttönimeltään Kosonen. Perheeseen kuuluu aviopuoliso Oscar Geagea ja liuta lemmikkejä.
* Oli duo Nylon Beat yhdessä Erin Koiviston (nyk. Anttila) kanssa. Mukana bändissä Jonna’s Problem. Esiintynyt muun muassa musikaaleissa Saturday Night Fever ja Thorin vasara sekä UIT:n revyyssä.
* Jonna on ollut ”oikeissa töissä” viimeksi yläasteella, silloin työharjoittelussa hampurilaisbaarissa. ”Minua on patistettu hakemaan Teatterikorkeaan, mutta kirjoitusten jälkeen päätin, ettei opiskelu ole juttuni.”

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.