Radiotoimittaja Jone Nikulan kanssa hiljattain avioitunut tanssija Hanna Karttunen viilettää pitkin maailmaa. ”Meille yhteinen aika on luksusta, jota arvostamme. Olemme onnellisia yhdessä.” Kuvat: Jonna Öhrnberg
Radiotoimittaja Jone Nikulan kanssa hiljattain avioitunut tanssija Hanna Karttunen viilettää pitkin maailmaa. ”Meille yhteinen aika on luksusta, jota arvostamme. Olemme onnellisia yhdessä.” Kuvat: Jonna Öhrnberg

Mediapersoona Jone Nikulan kanssa elokuussa avioitunut tanssija Hanna Karttunen kertoo avioelämän sujuvan hyvin. ”Emme ehdi välttämättä nähdä usein, mutta molemmille on tärkeää, että toinen nauttii omasta työstään.”

Mediapersoona Jone Nikulan kanssa elokuun lopussa avioitunut tanssija Hanna Karttunen viihtyy roolissaan tuoreena rouvana. Ympäri maailmaa työnsä puolesta reissaava latinotanssien maailmanmestari sanoo, ettei pitkäkään erillään olo kalva suhdetta.

– Vaikka kalenteri on täynnä, ehdin viettää myös avioelämää. Se maistuu hyvältä. Elämämme on yhtä aikataulutusta, sillä olemme molemmat kiireisiä. Meille on kuitenkin tärkeää, että toinen nauttii siitä mitä tekee. Emme riitele toistemme menoista. Jonea parempaa kannustajaa ei ole, Hanna kiittää.

Pari tapasi vuonna 2010 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksissa. Jone toimi tuolloin kisan tuomarina.

– Olemme onnellisia yhdessä. Jone tukee vilpittömästi uraani. Meillä on perusluottamus kunnossa ja haluamme, että toinen on onnellinen omissa jutuissaan, hän summaa.

Hanna Karttunen ja tanssipari Victor Da Silva.

Hanna kertoi kuulumisiaan Tanssijakaupan eli tanssitaiteeseen erikoistuneen ohjelmatoimiston lanseeraustilaisuudessa Helsingissä.
Toimiston listoilla ovat myös Hanna ja hänen tanssiparinsa Victor Da Silva. Exhibition-tanssin moninkertaisia maailmanmestareita viedään maasta toiseen hurjalla tahdilla.

– Esiinnymme, teemme koreografioita ja opetamme. Olemme kiertäneet koko maapallon Venäjältä ja Amerikasta Australiaan. Seuraavaksi tanssimme Kremlissä Moskovassa. Sieltä jatkamme Los Angelesiin ja Amerikan-kiertueelle, Hanna luettelee.

Hän myöntää päivien venyvän usein pitkiksi.

– Kymmenen tunnin studiopäivän jälkeen vastailen illalla meileihin, ja lähtö kentälle on aamulla neljältä. Jaksamista auttaa, kun muistaa ottaa välillä hetken itselleen. Tykkään lukea, kuunnella musiikkia ja katsoa elokuvia. Aloitin tammikuussa psykologian opinnot avoimessa yliopistossa. Tenttikirjojen lukeminen on kivaa vaihtelua. Raahaan aina paria ylimääräistä kiloa kirjoja mukanani, Hanna nauraa.

Lue myös

Jone Nikula ja Hanna Karttunen naimisiin – aivan ajallaan

Jone Nikula hurahti joogaan – katso kuva

Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters
Kuva David Beckhamista riisumassa aurinkolasejaan kuninkaallisiin häihin mennessä levisi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa. Kuvat: Reuters

Twitter-yleisön mielestä David Beckham oli kuninkaallisten häiden paras osa. 

Koko viikonlopun ajan kansainvälistä mediatilaa on hallinnut yksi ihminen, näyttelijä Meghan Markle, eli nykyinen Sussexin herttuatar Meghan.

Toki Meghanin aviomies prinssi Harry on myös näkynyt kuvissa morsiamensa rinnalla, ja hippusen palstatilaa ovat saaneet esimerkiksi innostuneet sulhaspojat, kirkkaankeltaisissa juhlinut Amal Clooney ja lenkkareita mekon kanssa käyttänyt Serena Williams.

Yksi tyyli-ikoni on kuitenkin jäänyt liian vähälle huomiolle: jalkapallolegenda, tyyli-ikoni ja lukemattomien ihmisten julkkisihastus numero yksi, David Beckham

Jos Twitteriä on uskominen, tummanharmaassa puvussa ja kaksirivisessä vaaleanharmaassa liivissä esiintynyt Beckham oli yksi häiden tärkeimmistä vieraista. 

Eivätkä nämä ole edes hänen häänsä!

Beckham, aina niin ärsyttävän hyvännäköisenä. 

Poskisuukko Beckhamille sai Sir Elton Johnin lipomaan huuliaan.

Mitä Beckhamin tyyliin tulee, siitä tiedetään Voguen mukaan seuraavaa:

Kapealinjainen puku oli Dior Hommelta, ja sen on suunnitellut Kim Jones, joka juuri nimitettiin merkin johtoon alkuvuodesta. Mukava avaus herra Jonesin pääsuunnittelijauralle siis. Pukuun Beckham yhdisti kultaisen taskukellon ja aurinkolasit.

Lisäksi Beckhamilla on tietysti eräänlaisia pysyviä asusteita. Esquire arvelee artikkelissaan, että David Beckham saattaa olla ainoa kuninkaallisten häiden vieras, jolla on tatuointeja kaulassa. 

Beckham paranee vanhetessaan

Kuluneen sanonnan mukaan nainen on kuin viini, eli paranee vanhetessaan (joskaan Alkon asiantuntijan mukaan sanonta ei koske kaikkia viinejä). 43-vuotias Beckham on elävä todiste siitä, että vähintäänkin osa miehistäkin paranee iän myötä. 

Pyörivätkö kellon viisarit David Beckhamin kohdalla eri suuntaan?
Toivoa on!

Siltä varalta, että joku ei vieläkään ole vakuuttunut Beckhamin nousujohteisesta tyylikkyydestä:

David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.
David Beckham kymmenen vuotta sitten – sama hymy, vähemmän tukkaa ja tatuointeja.

David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.
David Beckham 15 vuotta sitten korvakoruineen ja vaalennettuine hiuksineen.

David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.
David Beckham 20 vuotta sitten. 1990-luvun lopussa hän suosi keskijakausta.

 

Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield
Kasmir on aiemminkin kertonut kokemastaan epävarmuudesta. Kuva: Heli Blåfield

Laulaja Kasmir kertoo jumaloivansa avopuolisoaan, mutta tunteneensa pariskunnan ikäeron takia riittämättömyyttä.

Vain elämää -ohjelmassa keskustellaan tällä viikolla seksin merkityksestä parisuhteessa. 

Kasmir-nimellä esiintyvä laulaja Thomas Kirjonen, 33, avaa rohkeasti omaa tilannettaan:

– Omassa elämässäni parisuhteessa jossain kohtaa mun halut saattavat olla ihan olemattomat. Siinä ei ole mitään sellaista, että rakkaus olisi kuollut, mutta kyllähän seksi on kumminkin tosi tärkeä osa parisuhdetta. 

Mira Luoti, jonka päivää tällä viikolla vietetään, on Kasmirin kanssa samoilla linjoilla seksin tärkeydestä. 

– Kun lapset tulee, niin joutuu rakentamaan sen ihan uudelleen. Siitä täytyy pitää huolta, hän lisää.

”Olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa.”

Ikäero ja epävarmuus

Kasmir kertoo jaksossa myös tunteneensa parisuhteen aluksi epävarmuutta omasta riittävyydestään. 

– Jumaloin mun avopuolisoa, hän on kaikin tavoin kaunis ihminen. Mutta se ikäero siinä, olin tosi epävarma meidän parisuhteen alussa. 

Kasmir on Iltalehden mukaan seurustellut pari vuotta nyt 21-vuotiaan Julian kanssa. Kasmir harmittelee olleensa välillä ”tosi perseestä”, koska epävarmuus nostaa usein ihmisen ikävimmät piirteet esiin.

Kasmir on aiemminkin puhunut avoimesti epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteista. Me Naisten haastattelussa hän kertoi hiljattain kuittailusta, jota sai kavereiltaan kaljuunnuttuaan nuorena.

– Vaikka ihmiset eivät tarkoittaisi pahaa, herkkään paikkaan osuvat sanat satuttavat. Pilkka myrkytti mieltäni ja aiheutti ujoutta ja epävarmuutta. Itsetuntooni jäi syvä särö.