Radiotoimittaja Jone Nikulan kanssa hiljattain avioitunut tanssija Hanna Karttunen viilettää pitkin maailmaa. ”Meille yhteinen aika on luksusta, jota arvostamme. Olemme onnellisia yhdessä.” Kuvat: Jonna Öhrnberg
Radiotoimittaja Jone Nikulan kanssa hiljattain avioitunut tanssija Hanna Karttunen viilettää pitkin maailmaa. ”Meille yhteinen aika on luksusta, jota arvostamme. Olemme onnellisia yhdessä.” Kuvat: Jonna Öhrnberg

Mediapersoona Jone Nikulan kanssa elokuussa avioitunut tanssija Hanna Karttunen kertoo avioelämän sujuvan hyvin. ”Emme ehdi välttämättä nähdä usein, mutta molemmille on tärkeää, että toinen nauttii omasta työstään.”

Mediapersoona Jone Nikulan kanssa elokuun lopussa avioitunut tanssija Hanna Karttunen viihtyy roolissaan tuoreena rouvana. Ympäri maailmaa työnsä puolesta reissaava latinotanssien maailmanmestari sanoo, ettei pitkäkään erillään olo kalva suhdetta.

– Vaikka kalenteri on täynnä, ehdin viettää myös avioelämää. Se maistuu hyvältä. Elämämme on yhtä aikataulutusta, sillä olemme molemmat kiireisiä. Meille on kuitenkin tärkeää, että toinen nauttii siitä mitä tekee. Emme riitele toistemme menoista. Jonea parempaa kannustajaa ei ole, Hanna kiittää.

Pari tapasi vuonna 2010 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksissa. Jone toimi tuolloin kisan tuomarina.

– Olemme onnellisia yhdessä. Jone tukee vilpittömästi uraani. Meillä on perusluottamus kunnossa ja haluamme, että toinen on onnellinen omissa jutuissaan, hän summaa.

Hanna Karttunen ja tanssipari Victor Da Silva.

Hanna kertoi kuulumisiaan Tanssijakaupan eli tanssitaiteeseen erikoistuneen ohjelmatoimiston lanseeraustilaisuudessa Helsingissä.
Toimiston listoilla ovat myös Hanna ja hänen tanssiparinsa Victor Da Silva. Exhibition-tanssin moninkertaisia maailmanmestareita viedään maasta toiseen hurjalla tahdilla.

– Esiinnymme, teemme koreografioita ja opetamme. Olemme kiertäneet koko maapallon Venäjältä ja Amerikasta Australiaan. Seuraavaksi tanssimme Kremlissä Moskovassa. Sieltä jatkamme Los Angelesiin ja Amerikan-kiertueelle, Hanna luettelee.

Hän myöntää päivien venyvän usein pitkiksi.

– Kymmenen tunnin studiopäivän jälkeen vastailen illalla meileihin, ja lähtö kentälle on aamulla neljältä. Jaksamista auttaa, kun muistaa ottaa välillä hetken itselleen. Tykkään lukea, kuunnella musiikkia ja katsoa elokuvia. Aloitin tammikuussa psykologian opinnot avoimessa yliopistossa. Tenttikirjojen lukeminen on kivaa vaihtelua. Raahaan aina paria ylimääräistä kiloa kirjoja mukanani, Hanna nauraa.

Lue myös

Jone Nikula ja Hanna Karttunen naimisiin – aivan ajallaan

Jone Nikula hurahti joogaan – katso kuva

– Olen tehnyt itselleni kylmästi selviytymisstrategian, sillä minulla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Romahtaa tai selvitä, Anne Kukkohovi sanoi Me Naisten haastattelussa ystävänsä Teri Niitin poismenon jälkeen. Kuva: Jouni Harala

Anne Kukkohovi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen äitinsä on kuollut.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoo Facebookissa, että hänen äitinsä on menehtynyt.

Kukkohovi kirjoittaa, että hänen äitinsä diagnoosista on kulunut kymmenen kuukautta.

– Se sama päivä kuin Teri menehtyi. Syyskuu Pariisissa 2016 olimme yhdessä ensimmäisellä ja viimeisellä matkallamme. Meillä oli kivaa, juoksimme sadetta pakoon ja flirttailimme miesten kanssa. Tänään minusta tuli äiditön tytär. 23.10. kello 8.10. R.I.P. rakas äiti, Kukkohovi suree menetystään Facebookissa.

Hänen ystävänsä, stylisti Teri Niitti kuoli vain 43 vuoden ikäisenä tammikuussa 2017. Kukkohovi kertoi sen jälkeen Me Naisille, kuinka parikymmentä vuotta kestänyt ystävyys Terin kanssa oli hänen henkireikänsä. Tuolloin hän kertoi myös joutuneensa tekemään järjestelyjä, jotta voisi olla kuluvan vuoden aikana sairastuneen omaisensa tukena toisessa kaupungissa.

Kukkohovi kertoi Facebookissa syyskuussa vierailevansa Vaasan keskussairaalassa. Toisessa syyskuisessa päivityksessään hän kertoi vievänsä äidille sairaalaan proteiinilettuja. Lokakuussa hän kertoi vierailleensa Vaasan sairaalan saattohoito-osastolla.

Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

”Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää, että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana”, Veitola kommentoi.

Laulaja Tomi Metsäketoa ei nähty eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä. Katsojille Metsäkedon hyllyttäminen ohjelmasta ei näkynyt erityisen silmiinpistävästi. Myös Ilta-Sanomien haastattelemat ohjelman muusikot totesivat, että tunnelma kuvauksissa oli samanlainen kuin ennenkin.

Ohjelman yksi tuomareista Maria Veitola kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen siihen, ettei Metsäketoa enää nähdä ohjelmassa.

– Mun mielestä kaikelle tuollaiselle pitää olla nollatoleranssi. Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää – varsinkin nyt, kun on ollut tuo Me too -kampanja – että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana. On varmaan hänellekin parasta, että hän ei ole tässä enää, Veitola kertoi.

”Kaikella tuollaisella” Veitola viittaa syytöksiin, joita julkisuudessa on esitetty Metsäketoa kohtaan. Viime torstaina Seiska uutisoi, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä.

Sivuun tuotantorauhan takaamiseksi

MTV3-kanava tiedotti lauantaina hyllyttävänsä Metsäkedon ohjelman tulevista jaksoista. Kanava kertoi tiedotteessaan haluavansa taata tuotantorauhan.

Viikonloppuna Metsäketo kommentoi poisjääntiään ohjelmasta Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Kirjoituksessaan hän kertoo työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä.

Hän myönsi hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla” ja ”olleensa monille ihmisille öykkärimäinen”. Samalla hän pyytää anteeksi.

– Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, Metsäketo kirjoitti.

#MeToo

Parin viime viikon ajan julkisuudessa on keskusteltu paljon häirinnästä, ahdistelusta ja asiallisen kohtelun rajoista. Syynä on Me too -kampanja, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka yleistä seksuaalinen häirintä on.

Myös Me Naiset on kirjoittanut kuluneen viikon aikana useita juttuja aiheesta. Lue ne kaikki tämän linkin takaa

Jo riittää!

IS: Maria Veitola kommentoi Tomi Metsäkedon jäämistä pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta: ”Varmaan hänellekin parasta”

Todisteet Metsäketoa vastaan ovat niin laajat ja vakuuttavat, että puolustelijat eivät joko tiedä keissistä mitään, tai eivät yksinkertaisesti halua tasa-arvoa tähän maailmaan. Sikailu naisia (ja ketä tahansa kohtaan) on kuvottavaa! Hyssyttely ja toisaalle katsominen taas on sikailun mahdollistamista. Moinen käytös tulee tuomita ja teilata niin monta kertaa, että se loppuu. Kiitos, Maria, rohkeudestasi!
Lue kommentti