Ahkera vesseli tämä Jarkko Niemi. Kuvat Panu Pälviä
Ahkera vesseli tämä Jarkko Niemi. Kuvat Panu Pälviä

Näyttelijä Jarkko Niemi, 29, taipuu moneksi. Vaikkapa neidoksi hädässä.

Pärstäsi on tuttu lukuisista sivurooleista. Joko päärooli maistuisi?
Rakastan tätä duunia ja haaveilen haasteista. Olen näytellyt lukioikäisestä lähtien pari roolia vuodessa hyvien tyyppien kanssa. Se on pitänyt nöyränä. Jotta erilaisissa rooleissa voi olla mahdollisimman uskottava, on hyväkin ­säilyä vähän tuntemattomana. Fiktion taso katoaa, jos näyttelijä on isompi kuin rooli­hahmonsa.

Nyt näyt televisiossa sarjassa Nymfit. Uskotko itse henkiolentoihin?
Kyllä minulla lapsena oli mielikuvitus­ystäviä. Ja aika pitkään uskoin joulupukkiinkin. Nykyään uskon enemmän aatteisiin ja siihen, että hyvä kiertää. ­Eikö se ole useimpien uskontojenkin perusajatus: kun annat hyvää, saat ­hyvää. Sama ­pätee näyttelemiseenkin, kohtauksissa näyttelijä tekee vasta­näyttelijänsä.

Näyttelit myös Siskonpeti-sarjassa. ­Miltä tuntui vahvojen naisten keskellä?
Olen tottunut siihen: minulla on viisi ­läheistä tätiä ja tusina serkkuja, joista melkein kaikki ovat tyttöjä. Kallion lukiossakin opiskeli vain vähän poikia. Siskonpedissä minä ja Joonas Nordman olimme sivustaseuraajia, joiden silmin katsoja näki tilanteet. Nymfeissä taas olen hyvis, joka pyörtyilee ja jota naiset pelastelevat. Juoni kuvaa jumal­olennon ja tavallisen kuolevaisen välistä mahdotonta rakkautta, ja minä olen siinä kuin miespuolinen neito hädässä.

Nauravatko miehet ja naiset eri asioille?
Kuukautissiteen repäiseminen vessassa taitaa naurattaa enemmän naisia. Siskonpeti-huumori toimi kuitenkin kaikille, sillä siinä ei naurettu naisille vaan naiset nauroivat itselleen, ja miehet saivat nauraa mukana. Sarjassa ei myöskään hihitelty sille, että ovatpa miehet urpoja.

Olisiko unelmaroolisi ulkomailla? Haaveiletko Hollywoodista?
Olen sen verran taikauskoinen, etten uskalla puhua haaveistani. Olisi tietenkin mahtavaa saada matkustelu ja duuni yhdistettyä. Olen näytellyt japaniksi ja italiaksi, ja olisi tyhmää sulkea ulkomailla työskentely vaihtoehdoistani. En silti halua kuulostaa siltä, että olen lähdössä Hollywoodiin liput liehuen.

Onko näyttelijän pakko urheilla?
Ei, mutta uskon, että hikiterapia on ­parasta terapiaa ajatuksille. Kroppa on myös työkalu, jonka pitää olla kunnossa, jotten heti hengästy roolissa. Käyn salilla ja harrastan crossfitiä. Minulla on oma treenaaja, joka pitää huolen, etten lusmuile. Haaveilen surffauksen alkeisleiristä Portugalissa ensi kesänä. Sitten voisin lähteä metsästämään täydellistä aaltoa hyvän ystäväni luo Balille.

Nymfit-sarjan kaikki 12 jaksoa esitetään AVA-kanavalla pe-su 18.–20.4. joka päivä klo 20 alkaen.

Lue myös:

Siskonpeti on parasta viihdettä aikoihin

Nymfit alkaa: tällaista ei ole ennen nähty Suomessa

Mitä olisit valmis tekemään rakkaasi puolesta?

Jarkko Niemi

■ Näyttelijä syntyi 30.10.1984, asuu Helsingissä.

■ Tuttu elo­kuvista Hymypoika, Kielletty hedelmä, 21 ­tapaa pilata avioliitto, Rakkauden rasva­prosentti sekä sarjoista Toisen kanssa ja Nymfit.

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.