Johnny ja Amber helmikuussa 2014. Kuva: Shutterstock
Johnny ja Amber helmikuussa 2014. Kuva: Shutterstock

Amber Heard väittää ex-miehensä Johnny Deppin käyttäytyneen häntä kohtaan aggressiivisesti jo viime vuoden maaliskuussa.

Toukokuussa näyttelijä Amber Heard, 30 erosi puolisostaan Johnny Deppistä, 52, ja haastoi tämän oikeuteen pahoinpitelystä. Tuolloin Heard väitti Deppin heittäneen häntä älypuhelimella kasvoihin. Viime viikon lopulla julkisuuteen vuoti Heardin salakuvaama video, jolla Depp käyttäytyy aggressiivisesti.

Nyt avioero-oikeudenkäynti on saanut lisää synkkiä sävyjä. 

Mirrorin mukaan Heard väittää oikeudessa, että Depp sai viime vuoden maaliskuussa raivokohtauksen, jonka aikana hän heitti puhelimen seinään ja hajotti pulloja sekä ikkunoita. Depp ja Heard olivat olleet tuolloin kuukauden naimisissa.

Heard vaati oikeudessa Deppiltä 8 miljoonan dollarin korvausta tapahtuneesta.

Heard kertoi, että Depp leikkasi samalla vahingossa palan sormestaan ja kirjoitti verellä ja maalilla seinään sanat ”Billy Bob” ja ”Easy Amber”. Heardin mukaan Depp väitti, että Heard olisi pettänyt Deppiä näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa.

Herdin mukaan Depp oli tapahtuman aikana alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena. TMZ-lehti julkaisi kuvan Deppin kädestä.

The Telegraph kertoo, että Heardin mukaan Depp ei hakeutunut sairaalahoitoon yli vuorokauteen. Sormenpää oli rakennettava uudestaan ihosiirteen avulla.

Nyt Heard vaati oikeudessa Deppiltä 8 miljoonan dollarin korvausta tapahtuneesta. Hän vaatii Deppiä myös myöntämään väkivallan heidän suhteensa aikana. Mirrorin mukaan Depp on kuitenkin sanonut, ettei tule koskaan myöntämään sellaista, mitä ei ole tehnyt.

Aiemmin Heardin väitteet Deppin väkivaltaisuudesta on kyseenalaistettu. Muun muassa Deppin edelliset kumppanit Vanessa Paradis, Lori Anne Allison ja Winona Ryder ovat kertoneet, etteivät usko Heardin väitteitä todeksi.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.