Johnny Depp ja Amber Heard syyskuussa 2015. Kuva: Shutterstock
Johnny Depp ja Amber Heard syyskuussa 2015. Kuva: Shutterstock

Heard väittää, ettei ole itse vuotanut videota julkisuuteen.

Näyttelijä Johnny Deppin ja näyttelijä Amber Heardin myrskyisä avioero jatkuu. Uusimpana käänteenä Heardin salakuvaama kännykkävideo on vuotanut julkisuuteen TMZ-sivuston kautta. Videolla Depp vaikuttaa päihtyneeltä, kiroaa raskaasti ja käyttäytyy aggressiivisesti.

Heard kysyy videolla, joiko Depp pullollisen viiniä ja yrittää rauhoitella häntä. Heard myös pyytää anteeksi Deppiltä, mutta videolta ei käy selville anteeksipyynnön syytä. Video päättyy siihen, kun Depp yrittää ottaa Heardin puhelimen itselleen.

Aiemmin Heard on väittänyt, että Depp on pahoinpidellyt häntä. Video vaikuttaisi antavan todisteita sen puolesta, että Depp on käyttäytynyt häntä kohtaan aggressiivisesti. Heard väittää, ettei ole itse vuotanut videota julkisuuteen.

TMZ:n tietojen mukaan videota on käsitelty runsaasti. Lähde Johnnyn lähipiiristä on kertonut sivustolle, että videolta on poistettu kohtia, joissa Heard hymyilee ja provosoi Deppiä.

Lähipiiri kiistää

Heardin ja Deppin riitainen ero on ollut käynnissä jo toukokuusta saakka. Toukokuisessa oikeusistunnossa Heard väitti joutuneensa Deppin pahoinpitelemäksi. Depp kiisti syytteet pahoinpitelystä, mutta kesän alussa hänelle määrättiin lähestymiskielto.

Nyt julkisuuteen vuotanutta videota ei käytetty oikeudessa todisteena, koska sitä oli editoitu. Lisäksi Depp ei tiennyt, että häntä kuvataan, minkä vuoksi videota ei voida käyttää todisteena, ilman hänen lupaansa.

Deppin entiset kumppanit Vanessa Paradis ja Winona Ryder ovat kertoneet, etteivät usko Deppin kykenevän Heardin väittämiin tekoihin. Myös Deppin ensimmäinen puoliso Lori Anne Allison ja tytär Lily-Rose Depp ovat epäilleet Heardin väitteen todenmukaisuutta.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Tepatonki

Johnny Deppin ja Amber Heardin eroriidassa uusi käänne – kuka vuoti raivoisan videon?

Katoin videon jossa Depp paiskoi ovia, tavaroita ja kiroili. Niin minäkin teen :(. Olen myös ottanut toiselta puhelimen pois väkisin, kun hän keskittyi enemmän siihen kuin minun sanomisiin. Sitä vaan että en ole aggressiivinen ihmisiä kohtaan, tavarat kyllä saa kyytiä. Tottakai kamera heiluu, jos sitä yrittää pitää pois toisen ulottumattomissa.
Lue kommentti
Vierailija

Johnny Deppin ja Amber Heardin eroriidassa uusi käänne – kuka vuoti raivoisan videon?

Tepatonki kirjoitti: Katoin videon jossa Depp paiskoi ovia, tavaroita ja kiroili. Niin minäkin teen :(. Olen myös ottanut toiselta puhelimen pois väkisin, kun hän keskittyi enemmän siihen kuin minun sanomisiin. Sitä vaan että en ole aggressiivinen ihmisiä kohtaan, tavarat kyllä saa kyytiä. Tottakai kamera heiluu, jos sitä yrittää pitää pois toisen ulottumattomissa. "en ole aggressiivinen ihmisiä kohtaan" ja "olen myös ottanut toiselta puhelimen pois väkisin" samassa yhteydessä. Hmm.
Lue kommentti

Brittihovissa on hämmentävä kihlajaissuma. Erikoisesta hääeleganssistaan parhaiten tunnettu prinsessa Eugenie avioituu Jack Brooksbankin kanssa loppuvuodesta, mutta ihaninta tässä uutisessa on kosintatapa. Se oli kuin elokuvista.

Prinssi Andrew'n ja tämän entisen kohuvaimon Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie, 27, astelee pian kohti alttaria.

Hovi tiedotti eilen, että Eugenie ja yökerhonomistaja Jack Brooksbank, 29, ovat sinetöineen seitsemän vuoden suhteensa.

Nuoripari meni kihloihin aiemmin tässä kuussa vieraillessaan Nicaraguassa. 

BBC:n haastattelussa kaksikko paljastaa, että kosinta oli juuri prinsessalle sopiva, siis vähintäänkin täydellinen.

Herra Brooksbank oli polvistunut kosimaan rakastettuaan tulivuori (!) taustanaan. Juuri ennen kosintaa kaksikko oli katsellut järvelle ja ihastellut sen ylle lankeavaa auringonlaskua.

– Järvi oli niin kaunis. Ja se auringonlaskun kajo oli erilainen kuin mikään ennen näkemäni. Olin juuri sanonut ääneen, että tämä on uskomattoman hieno hetki. Ja sitten hän täysin yllättäen kosi! Se oli täydellistä, prinsessa Eugenie kertoi BBC:n haastattelussa. 

Täydellinen kosinta viimeisteltiin täydellisellä sormuksella, jossa komeilee punertava Padparadscha-safiiri timanttiryppään keskellä. Häät pidetään loppuvuodesta, jolloin prinssi Harryn ja Meghan Marklen keväthäistä on ehtinyt kulua jo tovi.

No, prinsessa Eugenie ansaitsee onnensa. Edellisen kerran, kun hän nousi laajemman yleisön tietoisuuteen vuonna 2011, tilanne oli vähemmän mairitteleva.

Prinssi Williamin ja Katen häissä prinssin serkkujen Beatricen ja Eugenien vitsailtiin näyttävän aivan Tuhkimon pahoilta sisarpuolilta Anastasialta ja Drusellalta. 

Onneksi näissä 2000-luvun moderneissa prinsessasaduissa myös pahat sisarpuolet löytävät onnen!

Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos
Prinsessa Beatricen ja hänen siskonsa prinsessa Eugenien kuninkaallinen häätyyli herätti hilpeyttä vuonna 2011. Kuva: MV Photos

Toni Wirtanen kertoo tällä viikolla tv:ssä syyttävänsä vaimonsa masennuksesta musabisnestä. ”Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi.”

Apulanta-yhtyeen keulakuva Toni Wirtanen, 42, ja hänen muusikkovaimonsa Jannika B, 32, nähdään tämän viikon torstaina Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Jaksossa Maria Veitola vierailee Tonin ja Jannikan kesämökillä Lahden kupeessa, Hollolassa. Pariskunta keskustelee Marian kanssa rakkaudestaan, perhe-elämästään ja kamppailuistaan mielenterveyden kanssa. Kumpikin pariskunnasta on puhunut avoimesti sairastaneensa masennusta.

Toni kertoo Marialle elämänsä vaikeimmaksi paikaksi sen, kun vuonna 2003 alkoi kärsiä paniikkihäiriöstä ja ahdistuksesta.

– Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha. Siinä oli elämässä vähän kaikenlaista ja sitten tuli paniikkihäiriöshow’t ja ahdistuskysymys siihen perään, Toni sanoo.

– Se veti todella synkkyyteen. Se oli pahinta.

Tonin mukaan mielenterveyden kanssa painiskelu on musiikkialalla yleistä.

”Silloin kun meni järki, niin se oli kyllä aika paha.”

– Meidän alalla ei ole ketään, joka vetäisi ilman nappeja ja terapiaa, mikä on hyvin hämmentävää.

Myöhemmin Marian yökyläilyn aikana pariskunta kertoo myös Jannikan uupumuksesta ja masennuksesta, johon hän sairastui pari vuotta sitten. Jannikan mukaan hänen tilanteensa johtui monesta tekijästä. Yksi syistä oli se, että hän on painanut töitä 15-vuotiaasta saakka ilman kesälomia: kiireinen elämä ajoi siihen, ettei Jannika ehtinyt käsitellä vaikeuksiaan.

Toni toteaa, että hänen mielestään yksi syy Jannikan sairastumiseen löytyy musabisneksestä:

– Mä syytän tätä hiton musabisnestä. Se on saakelin mylly, joka jauhaa ihmisen päreiksi. Jannika on tehnyt aina helvetisti töitä ja uskonut siihen, että mitä enemmän tekee, niin se myös palkitaan. Mutta musa-ala ei toimi niin.

Rakkaus otti aikansa

Jannika ja Toni tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Jannika lähestyi Tonia saadakseen apua artistinuralleen. Jannikan mukaan heidän ensimmäinen tapaaminen ei ollut erityisen innostava.

– Täytyy sanoa, etten ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä. Toni sanoi, että älä jätä työtäsi, älä tule alalle, tämä on perseala, Jannika kertoo.

Rakkaus ei syttynyt Jannikan mukaan todellakaan ensisilmäyksellä. Pariskunta tapasi kuitenkin uudelleen ja uudelleen yhteisten tuttujen kautta, ja lopulta se oli menoa.

”En ollut koskaan tavannut yhtä negatiivista ihmistä kuin Toni.”

– En tiedä miten, mutta tässä sitä ollaan. Olen sanonut kaikille, ettei koskaan kannata ensimmäisen hetken perusteella tehdä päätelmää ihmisestä. Rakastan tuota miestä joka päivä enemmän, Jannika kertoo.

Haastattelimme Jannikaa viime kesänä, kun hän oli toipumisprosessinsa alussa. Lue juttu tästä: